СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Вие все още сте в ключов период относно вашето кариерно развитие и обществено положение. Всъщност, точно сега и през тази седмица могат да ескалират знакови, показателни събития, вид развръзки или трансформации, които ще имат широко отражение, за следващите седмици, месеци, а може и по-дълго.

Имате отличен шанс да утвърдите авторитета си в колектив, да повишите доходите си, да постигнете успехи, които ще се отразят на благоденствието и общественото ви положение.

Същевременно, от вас ще се изисква да направите някакъв компромис, да проявите повишена адаптивност, да промените нещо в подхода си, за да се предпазите от напрежение, което може да ви размине с всички очаквания. Добрата новина е, че крайният изход и резултат в значима степен ще зависят от вас самите и от собствените ви реакции и подход, в моменти, които изпитват вашето търпение или приспособимост.

И така, ако усетите, че от вас се изисква да промените нещо, да преодолеете предизвикателство, вие ще имате такава възможност, но от вас ще зависи на какво сте готови, за да постигнете определена цел.

При всички случаи ще бъде особено видно онова, което ви подкрепя по пътя напред и нагоре, също какво застава пред вас като препятствие, което трябва да преодолеете…

Анализирайте случващото се в дълбочина, защото то има по-дълготрайно отражение и си струва да вземете мерки, за да не провлачвате и в бъдеще време евентуални трудности. Все така се намират хора, които ви подават ръка, ако се нуждаете от такава, показват ви аварийни изходи, ако ги търсите и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ефирна рокля и ниски обувки, защото уикендът е на една крачка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ