СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 19.03.2018 – 25.03.2018

x


Информационният поток продължава да е много усилен, носи ви полезна, осветляваща, а понякога и изненадваща информация. Възможно е да разкриете тайни или паралелни процеси, които ще ви помогнат да вземете оптимално правилни решения в бъдеще, ще ви разделят с илюзии или пък ще ви надарят с варианти, които ще ви предпазят от загуби – материални и не само.

Обърнете внимание на случващото се, не пренебрегвайте разяснителни разговори и онова, което чувате, ако ескалират недоразумения, стопирайте ги своевременно, за да не прераснат в по-сериозен разрив. Все пак, звездите силно ви насочват да оставите нещо зад гърба си, което е изгубило своя смисъл и няма нужния капацитет, енергия, за да бъде продължено и в бъдеще. Тази тенденция ще се усили и през следващите седмици. Полезно е да си пазите гърба, ако имате недоброжелатели, те по различни поводи ще се активират и ще ви указват влияние.

Вие сте в ключов период относно социалния статус – това е генерална тенденция, която ще ви съпътства почти през цялата 2018 година и после нищо няма да е същото, при това ще ескалират редки шансове да израснете, да покорите по-високи върхове. А сега, през пролетта и до средата на май вие ще трябва да отстраните от пътя си онова, което препятства възможността да се изкачите по йерархичната стълбичка. Новите хора и събития нахлуват само там, където е освободено място… Все пак, ако едни възможности си отидат, то те ще бъдат заменени от други и в повечето случаи по-перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ