СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 19.10.2020 – 25.10.2020

x


Повечето от вас са концентрирани върху приоритети, които влияят на по-далечното ви бъдещо развитие. В този процес вие ще превъртите предизвикателствата в полза, ако привлечете на ваша страна влиятелна опека, хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-широк смисъл, демонстрирате висока квалификация.

Същевременно, може да узнаете тайни, там, където ги има, които ще ви принудят да прелистите нова страница.

По-остри конфликти могат да прераснат в спорове, късане на връзки, договори или ескалация на напрежение и със започване на юридически дела. На този етап трябва да бъдете много внимателни при подобни казуси, да се стремите да надниквате отвъд видимото, за да се предпазвате от скрити процеси, които ви влияят, но те не са случайни, натрупани са във времето или сте получили вече сигнали за тях.

Е, сега може да решите да промените стратегията си, това може и да се налага, ако настоящото развитие не ви удовлетворява.

През цялата седмица нараства вероятността да получите подкрепа от хора, които могат да имат положителен ефект върху материалното ви състояние, това дори могат да бъдат финансови или държавни институции, стига да действате целенасочено в тази посока.

След 23 октомври навлизате в период на промени, които ще засегнат ключови за вас въпроси, отнасящи се до условия на съществуване – дом, семейство, недвижимо-имущество, но също кариерно развитие, репутация и т.н. Възможно е с малки или по-големи „земетресения“ пластовете под краката ви да се наместят, дори и това не винаги да е приятно – в крайна сметка ще снижи евентуално напрежение.

От вас се изисква повишена адаптивност, може би да промените нещо съзнателно, за да получите по-позитивен резултат от този в миналото, а то миналото ще напомни за себе си през последните дни и ще ви ориентира в посоката, която трябва да предпочетете.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ