СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 20.03.2023 – 26.03.2023

x


Най-накрая Плутон навлиза във вашия зодиакален знак от  23 март и ще остане засега в този сектор до 11 юни  2023 г. Плутон ще ви помогне да отключите  качества, които така или иначе притежавате, но сега излизат на повърхността и ще ви помогнат да се справяте с всякакви предизвикателства дори и кризисни моменти, ако е имало такива. Регенериращите способности на Плутон са безгранични.

Желанието ви за власт или пък да вземете нещата в свои ръце- ще растат перманентно и ще усилват вашата инициативност през следващите месеци и всичко това ще може да преобрази живота ви в напълно позитивна за вас посока.

Вероятно мнозина ще преосмислят- какво е истинско важно за тях.

Най-силно на този етап ще усетят това въздействие родените през първите градуси на зодиака, това ще отключи тяхна интуиция, дори свръх способности, ако канализира тази мощна енергия в една по положителна и добре избрана посока.

Плутон изисква трансформация- от вашия зодиакален знак тази трансформация трябва да засегне вашата собствена личност и нека тя стане по-силна, прозорлива, борбена, полезна и за обществото, в което съществувате.

Ако не действате по този начин, тогава Плутон ще ви принуди и ще започне да руши всичко, което оценява- за деструктивно и изживяло своето време. Така че е хубаво вие да ръководите събитията, а не да вървите след тях…

На 21 март предстои Новолуние, което е  в зодиакалния знак Овен. Това Новолуние  ще усили вашата социална активност в пъти. Възможно е да получите интересни известни и предложения, от които да се възползвате. Общуването ще е проводник на възможности и повод да порадвате сърцето си.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други е препоръчително вие да отключите и чрез вашата инициативност.

Появяват се шансове- да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството.

Може да се справите с приоритет, който касае финансовото ви състояние, така че някой течове, които ви дестабилизират- да бъдат спрени и вие да се почувствате по-добре в чисто финансов аспект.

През втората част от седмицата ежедневието ви може да е доста натоварено, но и резултатно…

На хоризонта се оформят шансове да се докажете  и да израснете в чисто професионален аспект, да стабилизирате доходите си и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени