СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 24.05.2021 – 30.05.2021

x


Сега във фокус на повечето от вас са любими хора – това могат да бъдат ваши партньори или пък пораснали деца, ако имате такива.

Причините за това могат да бъдат различни, например около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас, а вие трябва да реагирате. В някои случаи може да се налага да инвестирате повече в тях – чисто финансови блага, но може и да е време, да им отделяте повече внимание и т.н.

В друг вариант – между вас и близките ви може да са назрели някои недоразумения и точно сега е подходящо или необходимо да ги изчистите като балансирате между вашите интереси, виждания и тези на отсрещната страна, също между вашите чувства, но и факти или практични оценки. В оптимален вариант – вие сега можете да разгърнете потенциала си, да сбъднете ваша съкровена мечта, да спечелите нещо любимо или важно за вас, но това да изисква да платите някаква цена, буквално или в преносен смисъл, да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно.

Някои от вас ще инвестират в себе си, в свой бизнес, в такъв случай е полезно да вниквате в подробности, за да не се окаже после, че тези инвестиции са нецелесъобразни. На кого и в каква степен можете да разчитате, как се развиват вашите сърдечни връзки – в значима степен разбирате в дните на пълнолунието и Лунното затъмнение, които са на 26-ти май.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ