СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.01.2021 – 31.01.2021

x


Четири планети транзитират през вашия зодиакален знак и ви надаряват с огромна сила, с която имате възможност да влияете на бъдещите си перспективи на развитие. Сега е моментът да действате, да проявите по-висока социална активност, така че да проправите път към бъдещи успехи, които ще се разрастват през идните месеци, а вероятно и години напред. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, дори и извън вашата воля, ще ви подтикват да извършите преобразования, които дори и да са принудителни, в повечето случаи ще се оказват във ваша полза. Преобразованията ще бъдат базисни и ще се отразяват на всички нива от живота – в кариерата, в дома и семейството и т.н.

В друг случай – това са въпроси, които са пряко свързани със семейството, с недвижимо имущество, местоживеене и т.н.

Ако горе изброените сфери от живот се нуждае от промяна, то тя ще се изрази в пълна степен, за да вземете мерки. Добрата новина е, че вие имате значим ресурс да влияете на тенденциите и крайният резултат ще зависи предимно от вас, от вашата воля и желания, от това как реагирате на някои предизвикателства и т.н.

Ако различия между вас и близкото ви обкръжение са дълбоки и непреодолими, тогава това ще ескалира в разрив в дома и семейството, който трудно ще бъде преодолян в бъдеще…

В този смисъл е полезно да не губите по-далечни перспективи от поглед, да не забравяте какво действително искате, за да го насочвате в правилна посока.

В оптимален вариант – вие ще концентрирате вашата дейност от дома си, защото условията на труд го позволяват, в друг случай може да се захванете с ремонти, уреждане на имуществени казуси, които са полезни и ще разтоварят евентуално напрежение, ще разрешат спорни въпроси и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в летен вариант.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ