СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.06.2018 – 01.07.2018

x


Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които са останали в миналото и неразрешени, а сега изискват да не ги обикаляте повече, да вземете мерки.

Това е важен период за професионалната ви реализация, да се изкачите по йерархичната стълбичка, а ако това не е възможно, тогава да потърсите нещо ново.

Вие се борите за своите интереси смело, безкомпромисно, а това може да е създало бързи трансформации, които през втората част от периода ще започнете да преоценявате, може да ви се наложи да забавите темпото.

Вероятно е от първостепенно значение действително да уточните за себе си какво действително искате и да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Анализирате миналото, склонни сте да се връщате назад и с идеята да попълвате пропуски, да търсите варианти за изход на нещо случило се преди. Вероятно няма да направите бързо и лесно избор, защото действително ще сте изправени пред различни възможности, всяка една от тях може да е обещаваща, но и да изисква някаква „жертва“- образно казано.

Ретроградният Марс ще ви помогне да не повтаряте евентуални грешки, напротив – да ги виждате по-ясно и да ги изправяте, да си връщате отминали шансове.

Партньорските отношения или са прекрасни, или клонят към необходимост от сериозни реформи. Може да сте убедени в добронамереността на вашата половинка, но е определящо как ще подходите към нея.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ