СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.11.2019 – 01.12.2019

x


През тази седмица се появява своеобразен буфер, допълнителна или скрита възможност да се разтовари евентуално напрежение в дома и семейството ви или пък това се отнася до кариерното ви развитие, репутация като минимум.

Ако търсите своеобразен изход за всичко горе-описано, то през настоящия период той ще се появи спонтанно като алтернатива, тайна или неочаквана опека… Вероятно е добре самите вие да се вглеждате в по-далечни перспективи на развитие, а не само в настоящето, така по-лесно ще набележите път на развитие, ако усещате, че сте на прага на житейски кръстопът, предстои ви важен избор и т.н. Все повече ще сте склонни да ревизирате вашите чувства, да се връщате назад и да ги преосмисляте, вероятно не без причина… Но при всички случаи това ще се оказва доста полезно за вас, ще ви помогне да задържите онова, което истински цените, да се разделите с друго, което е изживяло своето време.

Новолунието на 26 ноември ще промени позициите ви в колектив, ще ги обнови, има голяма вероятност случващото се да е напълно във ваша полза, може да се сдобиете с по-голяма подкрепа от околните или конкретно от влиятелна личност, популярността ви да нарасне. Препоръчително е самите вие да усилите тази тенденция, да се възползвате от приливната вълна на новолунието и да заздравите, създадете важни за вас връзки, които ще се превърнат в повод за по-широки хоризонти, перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени