СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 25.11.2019 – 01.12.2019

x


През тази седмица се появява своеобразен буфер, допълнителна или скрита възможност да се разтовари евентуално напрежение в дома и семейството ви или пък това се отнася до кариерното ви развитие, репутация като минимум.

Ако търсите своеобразен изход за всичко горе-описано, то през настоящия период той ще се появи спонтанно като алтернатива, тайна или неочаквана опека… Вероятно е добре самите вие да се вглеждате в по-далечни перспективи на развитие, а не само в настоящето, така по-лесно ще набележите път на развитие, ако усещате, че сте на прага на житейски кръстопът, предстои ви важен избор и т.н. Все повече ще сте склонни да ревизирате вашите чувства, да се връщате назад и да ги преосмисляте, вероятно не без причина… Но при всички случаи това ще се оказва доста полезно за вас, ще ви помогне да задържите онова, което истински цените, да се разделите с друго, което е изживяло своето време.

Новолунието на 26 ноември ще промени позициите ви в колектив, ще ги обнови, има голяма вероятност случващото се да е напълно във ваша полза, може да се сдобиете с по-голяма подкрепа от околните или конкретно от влиятелна личност, популярността ви да нарасне. Препоръчително е самите вие да усилите тази тенденция, да се възползвате от приливната вълна на новолунието и да заздравите, създадете важни за вас връзки, които ще се превърнат в повод за по-широки хоризонти, перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ