СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 25.11.2019 – 01.12.2019

x


Новолунието на 26 ноември е едно от най-важните за вас през годината, то ще покаже върхови постижения, до които можете да се доберете благодарение на тенденции, които сте задали в миналото, но също така – инициативност към настоящия момент.

Имате шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижни обществени позиции, да ескалират определящи събития – социалния ви статус, кариерно развитие или брачни отношения.

Възползвайте се от приливната вълна на Новолунието, бъдете максимално дейни в избраното от вас направление, за да постигнете успехи, на които ще разчитате после дълго – през идната година, а може и много повече…

Отнасяйте се с особено внимание към предложения, шансове, които спонтанно застават на пътя ви.

Евентуално напрежение, което ескалира в последно време между вас и близкото ви обкръжение, породило е спорове, в по-неприятна форма – конфронтации, сега ще може да се канализира в оптимално подходяща за вас посока чрез прояви на повече разбиране и добронамереност от страна на важни за вас хора или поради появата на личност, която ви подкрепя и пак така има позитивен ефект върху вас…

Продължавате да сте в период на изненадващи новини, това ще се запази като перспектива на влияние до 03 ноември. Тези изненади ще преобразят някои ваши връзки – едни ще стават по-здрави, но други могат да се разпаднат внезапно. Бъдете по-наблюдателни към настроенията на другите, за да реагирате и насочвате по оптимално добър за вас начин. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще превъртате предизвикателствата в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени