СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Периодът е отличен да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Някои от вас могат да се доберат до дълготрайни източници за печалба или пък да „циментират“ свои приходи и да разчитат на тях за дълго.

В друг случай – може да разчитате на близките и на семейството си, морално и финансово,  може да инвестирате във вашия дом, а това ще се отчита за положително обстоятелство.

Някои от вас може да рестартират процеси, които пак така касаят приходи и това да се окаже в стабилно начало, което има бъдеще, ще ви действа обогатяващо за следващите месеци, а може и години.

Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, за да укрепите онези отношения, които допринасят за благоденствието ви, евентуално да се дистанцирате от други, които са изживели своето време.

В душата ви може да е неспокойно, да се нуждаете от промени, които да преобразят живота ви на всички нива, както в личен, така и в професионален аспект, като ритъм в ежедневието, понякога местоживеене, среда на съществуване и всичко това да придобие нов облик, да бъде преобразено….

Вие все още се намирате в много силен период, през който можете да насочвате тенденции според собствените ви желания, усещания и интуиция. Възползвайте се по оптимален начин, това е огромна сила, която е способна да „преобрази декорите около вас“, не е изключено да ви се налага да действате различно, креативно,  за да получите по-добър резултат от преди и като не губите крайна и значима цел от поглед, за да не се изгубите, образно казано.

С по-голяма лекота привличате внимание, любов, онова, което най-много искате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени