СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 27.01.2020 – 02.02.2020

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че това е оптимално подходящ период за цялата предстояща година да проявите инициативност, която ще формира по-благоприятна енергийна програма през идните месеци, вероятно и до рождения ви ден през следващата година.

В последно време животът ви тече на доста бързи обороти, в този процес ескалират малки или по-големи изненади, приоритетно за родените през януари, но и всички останали в различна степен.

Вероятно водеща тема за повечето от вас ще бъде да стабилизирате материалното си състояние, то е като скачени съдове за важни за вас хора, от които можете или трябва да получите подкрепа, за да е резултатът обогатяващ, а не обратното.

През тази седмица вие може да полагате доста усилия, за да се справите с повишена конкуренция или това са хора, които могат да ви нанесат щети – финансови или морални. Можете да успеете да излезете победители, ако се стремите да се обединявате с енергични персони, които да ви подкрепят, ако по някакъв начин се възползвате от околните, дори и евентуални недоброжелатели като възприемете стратегия, която ще превърне техните качества във ваша присвоена сила. По друг начин казано – трябва да търсите обединение и диалгочисност с онези, които могат да ви бъдат полезни, а не да се конфронтирате. Ако това все пак е невъзможно, тогава ще се освободите от определени персони, но може и да платите съответна цена, помислете, изградете си стратегия – кой действително ви е необходим или точно обратното…

През втората част на седмицата и през следващата също нараства вероятността за вид компенсации, тайни, допълнителни, алтернативни начини за въздействие, които ще ви подействат обогатяващо – буквално и в по-общ смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ