СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 27.07.2020 – 02.08.2020

x


Водещ фокус за мнозина ще бъдат взаимоотношенията с партньори, лични или делови, влиятелни личности. Хора от обкръжението ви може да се превръщат в проводник на внезапни промени – базисни в живота ви или в дома и семейството ви. Не е задължително те да са лоши, а например да са свързани с обновяване, освежаване на връзките, дори атмосфреата на съществуване.

Все пак може да ви се налага подчертано да се адаптирате съм променени условия, които ще се продуцират от околните. Бъдете креативни, находчиви, бъдете по-отворени към нещо различно и ще превъртите предизвикателствата в полза, ще получите различен и по-добър резултат.

Ескалират всички силни и слаби звена във взаимоотношенията, сега е моментът да ги насочвате в желана от вас посока, като отчете обективно случващото се, първопричините, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе, а това може да е нова тенденция, която трайно ще се настани в начина ви на съществуване, вие пък трябва да отговорите на това предизвикателство, така че то да работи във ваша полза, ще имате такъв шанс.

В друг случай – налага ви се повече да преговаряте за интересите си, да привлечете на ваша страна влиятелни личности, които да се превърнат в мост към успехите ви…

Социалната ви активност расте и така е правилно, защото ще се превръща в проводник на възможности.

На работното ви място може да ескалира напрежение, ако има различия в мнения, повишена конкуренция и борба за интереси, то те ще ескалират. Използвайте ораторските си умения, вид убедителност, създавайте и укрепвайте връзки, за да излезете победители. Ако това е невъзможно, тогава може да скъсате договори, контакти, които повече ви вредят, отколкото обратното. Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, ако условията го позволяват – да не се претоварвате, мнозина ще успеят да се откъснат от рутина, която на този етап по-скоро им вреди.

Разходите може да нараснат, в оптимален вариант това са полезни инвестиции в любими хора, бизнес или дори хоби, вид разтуха, от която имате нужда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червено сако от SAINT LAURENT

Червено сако от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от CHLOÉ

Миди рокля от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от SUZANNE KALAN

Гривна от SUZANNE KALAN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно вълнено палто от GUCCI

Черно вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Тренч, обувки на ток, усмивка…перфектният аутфит за петък!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ