СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 28.02.2022 – 06.03.2022

x


През тази седмица вие може да бъдете силно концентрирани върху водещ за вас въпрос и съответно да вземете важни, бих казала определящи бъдещето ви развитие решения.  Нещо, което измъчва душата ви от доста време е на път да излезе на повърхността и със съответните развръзки. То може да касае любими хора, парични потоци, вариантите са много като самия живот.

В някои случаи това ще ви даде възможност да изкарате наяве всички прикривани до този момент чувства, а това може да подейства пречистващо, освобождаващо и т.н. Тази тенденция ще се усили през последните дни на седмицата и в началото на следващата.  Това ще покаже какво ще задържите в живота си, какво ще оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време.

Крайният резултат обаче, трябва да е напълно позитивен за вас, ще допринесе за по-високата увереност, възможност да владеете и насочвате тенденции, събития и т.н.

На този фон имате възможност да спечелите нещо важно за вас, може да получите своеобразен подарък от съдбата или пък получавате шанс да материализирате ваши желания.

Вие се намирате в отличен период да повишите доходите си, да извършите позитивни промени във вашия дом и семейство, може да се справите с битови или имотни казуси, да подобрите атмосферата у дома и т.н.

Ако настоящото материално състояние не ви удовлетворява, тогава е подходящо да направите подходящи стъпки в избрано от вас направление, за да се справите с това предизвикателство, действията ви ще бъдат съпътствани от доза късмет, особено след новолунието на втори март, но не само…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ