СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 28.03.2022 – 03.04.2022

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, а това по един естествен начин ще се превърне в повод да промените важни за вас връзки, позиции, които заемате сред другите – общо.

Възможно е да ви се налага над обичайното да преговаряте за интересите си, да споделяте идеи, желания, за да получите нужната подкрепа и одобрение.

Дори и да не ви „отворят на една врата“, то друга задължително ще разкрие шансове пред вас. Така ще укрепите едни контакти, но може да прекратите други и без преспективи, това може да засегне и договори.

При всички случаи информационният поток е много усилен, чувате важни новини,  комуникацията се превръща в проводник на преобразувания, на шансове, нови перспективи на развитие, които могат да обновят живота ви, особено след новолунието на първи април, но не само.

Склонни сте да преоценявате всичко ценно за вас, трансформирате нещо в начина си на мислене и изразяване, максимално се придържате към истини, вид справедливост…

Може да  демонстрирате повече строгост, постоянство, безкомпромисност, така ще удържите, онова, което има истинска стойност за вас, но може да изстудите чувствата си  или да се разделите с друго, за което сте анализирали, че няма смисъл…

Миналото ви застига под формата на равносметки, стари преживявания, всичко това трябва да има стабилизиращ или отрезвяващ ефект… Можете да надникнете в по-далечното бъдеще, а също така и да му влияете чрез дар словото си, убедителност, лични желания и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ