СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.01.2024 – 04.02.2024

x


Въпреки че слънцето вече е в вашия зодиакален знак,  все още продължават да ескалират развръзки, миналото ви застига,  но в повечето случаи ще има позитивен ефект на различни нива от вашия живот.

Сега вие може да получите награда за полагане от вас до този момент усилия,  а това да се отрази на доходи, материалното ви състояние- общо.

Някой от вас ще разчитат на паралелни или допълнителни източници за печалба, в друг вариант- ще има  на кого да разчитат, морално и финансово…

Звездите ви дават шанс да се справите с битови и имотни казуси,  да подобрите условията си на съществуване,  а за сложни  въпроси от миналото- да намерите изход и решение.

Чудесен период да хармонизирате,  подобрите  най-близката среда,  в дома и семейството,  но не само…

За някои от вас това мога да бъдат промени,  които се отчитат за „ базисни“,  все едно живота ви се рестартира,  получавате втори шанс,  отваряте нова страница,  понякога се разделяте с нещо,  което е изживял своето време.

Слънцето във Водолей ще ви надарява с воля,  ще ви помага да направлявате всички тези процеси  според вашите собствени желания.  Това е време,  през което съдбата ви се доверява  или вие сте под опеката на висшите сили,  възползвайте се и насочвайте тази мощна енергия  в оптимално позитивна за вас посока.

Имате силна интуиция,  предчувствия, по различни начини и поводи надниквате в по-далечното бъдеще, за да изберете  най-вярното направление за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени