СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Периодът е удачен да укрепите вашите партньорски отношения като намирате повече време за любим човек, а може би и за развлечения.

На този сектор от живота си може да въздействате най-силно, а отраженията ще са дълготрайни и е хубаво да се възползвате, да насочвате тенденциите.

Понякога може да ви се струва, че отсрещната страна се държи малко по-агресивно и на практика да е точно така, но същевременно вие може да се радвате на енергична подкрепа, възможност да делегирате отговорности, ако желаете и се съобразявате повече с отсрещната страна, все пак ще бъде въпрос на избор при всеки.

Рутината на този етап е на заден план, а вие или имате нужда от повече почивка, да обърнете внимание на себе си, на близките си, или пък сега може да изпъкнете, да демонстрирате лидерски качества като не се движите в „отъпкан коловоз“.

Най-много ще им върви на онези, които заемат управленски позиции, имат повече свобода на действие, занимават се с нещо, което обичат да правят, например хоби, което е и професионална реализация, но не само.

В такъв случай вие ще имате шанс да повишите вашите доходи, ще се радвате на повече добронамереност и разбиране от страна на ваши колеги, личности, които влияят на благосъстоянието ви.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта в лицето на ваш колега.

Някои от вас ще получат бонус или подарък, буквално и в по-широк смисъл.

Мнозина ще имат усещането, че са в късметлийски период, през който мога да влияят на почти всички нива от своя живот, в личен и делови аспект, дори и това понякога да изисква по-голяма отстъпчивост или адаптивност от ваша страна спрямо околните.

Повишени разходи също са доста вероятни, но те може да бъдат полезни като харчове – във вас самите, в любими хора, за развлечения.

В дома и семейството ви не са изключени изненади и нека това да е повод да се изчисти евентуално напрежение и недоразумения, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди, вашата креативност ще ви помага и ще ви води.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени