СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Периодът е удачен да укрепите вашите партньорски отношения като намирате повече време за любим човек, а може би и за развлечения.

На този сектор от живота си може да въздействате най-силно, а отраженията ще са дълготрайни и е хубаво да се възползвате, да насочвате тенденциите.

Понякога може да ви се струва, че отсрещната страна се държи малко по-агресивно и на практика да е точно така, но същевременно вие може да се радвате на енергична подкрепа, възможност да делегирате отговорности, ако желаете и се съобразявате повече с отсрещната страна, все пак ще бъде въпрос на избор при всеки.

Рутината на този етап е на заден план, а вие или имате нужда от повече почивка, да обърнете внимание на себе си, на близките си, или пък сега може да изпъкнете, да демонстрирате лидерски качества като не се движите в „отъпкан коловоз“.

Най-много ще им върви на онези, които заемат управленски позиции, имат повече свобода на действие, занимават се с нещо, което обичат да правят, например хоби, което е и професионална реализация, но не само.

В такъв случай вие ще имате шанс да повишите вашите доходи, ще се радвате на повече добронамереност и разбиране от страна на ваши колеги, личности, които влияят на благосъстоянието ви.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта в лицето на ваш колега.

Някои от вас ще получат бонус или подарък, буквално и в по-широк смисъл.

Мнозина ще имат усещането, че са в късметлийски период, през който мога да влияят на почти всички нива от своя живот, в личен и делови аспект, дори и това понякога да изисква по-голяма отстъпчивост или адаптивност от ваша страна спрямо околните.

Повишени разходи също са доста вероятни, но те може да бъдат полезни като харчове – във вас самите, в любими хора, за развлечения.

В дома и семейството ви не са изключени изненади и нека това да е повод да се изчисти евентуално напрежение и недоразумения, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди, вашата креативност ще ви помага и ще ви води.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени