СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 30.01.2023 – 05.02.2023

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, възползвайте се от тази мощна енергия,  която ви дава шанс да постигнете успехи или да зададете едно голямо ново начало, което ще зададе тон, ще определи фона ви на съществуване през следващите месеци или през почти цялата 2023 година.

Повечето от вас ще се радват на вид подкрепа от страна на любими хора, това може да е ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива…

Те ще ви ентусиазират, въодушевяват, ще ви помагат, ако имате нужда от това.

Вашата собствена инициативност ще расте поради покачващи се амбиции, силни желания, които извират от сърцето ви.

Прекрасно време да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал, той ще бъде забелязан и оценен по достойнство. Въпреки всичко, в душата ви може да съществува известно безпокойство, може да се нуждаете от промени, защото не е всичко е по вкуса ви, не е изключено да съществуват известни различия във вашия дом, недоразумения с ваши близки или това може да бъдат неизяснени казуси с недвижимо имущество или местоживеене.

Припомням, че сега влияете на тенденциите над обичайното. Включете вашата креативност, изобретателност, действайте различно, за да получите по-добър резултат от преди, допуснете нещо ново, без което вид обновление няма как да се случи. Възможно е някои спорни или неизяснени казуси да се разрешат спонтанно и от само-себе си, все едно се разполита сложен възел, ако това е невъзможно, тогава пред вас могат да се разкрият варианти на развитие, които пак така ще се отразят на вашата среда на съществуване,  могат да я подобрят, хармонизират и т.н.

Може да се доберете до тайна или полезна информация, да получите подобна подкрепа, от която да се възползвате.

Шансовете ви за печалба са значими, но и разходите също, нека те да бъдат полезни инвестиции във вас самите или в любими хора.

Внимавайте чисто материални въпроси да не застават между вас и близките ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени