СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 30.03.2020 – 05.04.2020

x


Марс вече е във вашия зодиакален знак и налага да сте по-инициативни, за да постигате желанията си. В друг случай това е необходимо по външни и независещи от вас причини, например трябва да се да се приспособите към базисни трансформации, които са във вашия дом и семейство или усещате „ветрове на промяната“, които изискват да вземете съответни мерки.

Добрата новина е, че звездите ще ви дават шансове действително да направлявате тенденциите. Вероятно не веднага ще са видни позитивните резултати, на този етап ще ви се налага да преодолявате някакви трудности, предизвикателства или това са собствените вътрешни усещания, понякога предчувствия.

Към настоящия момент всичко случващо се очертава по-далечни перспективи, които следва да вземете под внимание и както се казва: „предупреденият войн е въоръжен войн“, а вие сега трябва да насочвате в оптимално подходяща за вас посока.

Изградете си стратегия, обмислете, осланяйте се на натрупан опит, вероятно ще бъде точно така. Същевременно нещо трябва да се обнови, вие сте достатъчно креативни, за да изберете оптимално добър за вас начин – какво ново да допуснете, от какво старо да се откажете.

Променяте подхода, променяте и крайния резултат като следствие.

Ако не действате по горе-описания начин, тогава преобразуванията ще нахлуят по външни и независещи от вас причини в живота ви или ще изпитате нервно напрежение…

В края на седмицата и през следващата мнозина ще изпитат вид облекчение, защото са намерили изход, вариант, вид подкрепа, която им действа стимулиращо.

Ще можете да оздравите връзките си, да получите морално удовлетворение.

Информационният поток е усилен, социалната активност е много полезна, подходящо е да преговаряте за интересите си, създавате и укрепвате връзки, получавате ценно знание, от това ще се възползвате перманентно и с усилващ се ефект.

Финансовото ви състояние – можете да откривате средства ей така, като от нищото следствие на късмет, вид опека, но не е изключено и пак така ресурсите ви да изтичат между пръстите ви по един неконтролируем начин. Тенденцията много зависи от натрупани в миналото дългове – буквално и в преносен смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ