СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 31.10.2022 – 06.11.2022

x


Вие се намирате в един от най-важните периоди, които засягат вашето обществено положение, съответно кариерно развитие, но може да бъдат и брачни отношения, върхови постижения, към които сте се стремели дълго.

От вас сега може да се изисква да проявявате повишена адаптивност, може би известен компромис, за да осъществите цели, които ще допринесат за вашата стабилност, бъдещ просперитет. Възможно е около вас декорите да се сменят, например управленски структури на работното място, условия на съществуване у дома, вариантите са много и различни, но колкото сте по-готови да допуснете нещо ново и различно, толкова повече обновлението ще е напълно във ваша полза. Някои от вас ще имат шанс да се върнат нещо от миналото, ако желаят разбира се.

Или пък ще могат да насочат минали и неразрешени казуси в една по-положителна посока.

Вие се стремите към прояви на по-голяма прецизност, отговорност, така можете да превъртите всички предизвикателства в една по положителна посока, в някои случаи сами може да се превърнете в проводник на преобразувания, които да се отразят на всички нива от вашия живот, вероятно и не без причина, а защото е  достигнат някакъв предел, дошло е време да прелистите нова страница, за да продължите напред.

Възможно е да ескалират  повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

В последно време такива се налагат по различни поводи. Внимавайте чисто материални приоритети да не застават между вас и любими хора.

Любим човек от миналото може да напомни за себе си, това може да са стари и неразрешени въпроси между вас и ваш близък, въпрос на избор е как ще реагирате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени