3 специални места за вино

x

Виното винаги е добър повод за пътешествие. Особено за ценители. Предизвикваме ви на кратка обиколка до тези три места, в които ще откриете специално отношение към питието.
Винарско имение „Драгомир“ (Пловдив)

Това е място за познавачи и любители на виното. Ще ви предложат бутикови напитки, отлежали при специални условия и с нетрадиционно съчетание на сортовете. В имението използват както световни, така и традиционно български, като рубин, например. Именно вино от него – DRAGOMIR RESERVE Rubin, реколта 2012 е отличено на световния конкурс Concours Moudial de Bruxelles през 2016 година.
Дом на виното (София)

Най-старата винарска изба в България се намира в София. Мястото е създадено през 1879 година, където до онзи момент се е намирал турски чифлик. Повече за историята на дома ще откриете на място. Музеят, който също е там съхранява бутилки от реколти от 10 до 70 години. Вие решавате дали ще е само от любопитство или ще опитате и една от най-добрите местни вина.
Винарска изба „Магурата“ (с. Рабиша)

Ако досега не ви се случвало да попаднете в изба и пещера едноврмено, Магурата ви предоставя този шанс. Галерия „Прилепите“ в един от емблематичните забележителности на северозападна България от години е място за отлежаване на различни видове качествени вина. Ще можете да им се насладите в съчетание от звука на действащия сталактит, докато слушате историята на това загадъчно място.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Винено имение „Драгомир“/Дом на виното/Винарска изба „Магура“

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

BURBERRY – Cable knit-paneled ribbed wool and cashmere-blend cardigan

Препоръки от седмицата

PRADA – Ribbon large color-block leather clutch

Препоръки от седмицата

ALTUZARRA – Clifton ruffle-trimmed jacquard-knit sweater

Препоръки от седмицата

MARNI – Canvas-trimmed cotton-blend wide-leg pants

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Момчешка елегантност – небрежна и стилно градска.

Ако сте пропуснали
Най-четени