СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 19.04.2021 – 25.04.2021

x


Влизате в период, през който по-голяма част от събитията се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции.

Не са изключени развръзки, които ще ви помогнат да оберете плодовете на онова, което сте задали като  направление на развитие през изминалите месеци.

В живота ви ще остане онова, което има потенциал и  смисъл да бъде в живота ви, с останалото ще се разделите, понякога и по един бърз и изненадващ начин.

В този процес ще ескалират и варианти, но на този етап е подходящо да следвате по-скоро потока на събития,  ако действате по този начин, тогава вашите усилия ще се реализират много по-лесно, ако се движите срещу течението или се стремите да задържите нещо, което вече се отчита за извън контрола ви, тогава едва ли ще стигнете далеч. Все още ви помага много високата квалификация, общуването с влиятелни личности, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи.

Марс е във вашия зодиакален знак до 23-ти април, дотогава вие все още може да канализирате случващото се по горе описания начин.

След това и през и дните около два месеца, вие ще сте силно в фокусирани върху чисто финансови приоритети, необходимо за да защитите интересите си, задържите онова, което е ваше или дори да го преумножите и затова пак така ще ви помагат хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, придобит авторитет в миналото и т.н. На този етап трябва да сте по-внимателни при воденето на евентуални спорове, особено с лица, които са свързани със закони, държавни институции и т.н.

Трябва да се  придържате стриктно към правила и норми, да не поемате прекалено големи рискове, ако действате по този начин, тогава всичко ще е наред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени