Нов сезон, нови дрехи, нови промоции, които си струват

x

Шопингът, когато е обмислен, премерен и умен, не е каприз, а инвестиция.

Какво е нов сезон без нови дрехи? Есента идва цветна, елегантна, различна и ни приканва към вдъхновяващо обновление на гардероба. Но не ни разбирайте погрешно, не сме чак толкова неудържими в шопинга. Покупките ни са винаги обмислени, затова се стараем да проучим най-добрите условия и възможности.



Актуалната промоция на Visa и MDL Group (https://www.visabg.com/promotsii/mdl.html) е една такава добра възможност. Всички ще се съгласим, че когато става въпрос за любимите ни марки, удобство при пазаруването, отстъпки и спестяване, няма сила, която да ни попречи да се възползваме. Шопингът, когато е обмислен, премерен и умен, не е каприз, а инвестиция.

Нова чанта? Нови обувки и боти? Нов панталон и дънки? Ново сако и палто? Нова рокля? Нова риза? Нова жилетка? Ново колие? Нов шал? Хм, ново секси бельо също може би… Съветваме ви да си направите списък с наистина необходимите за новия сезон и предстоящите по-студени месеци неща (а защо не и, ако решите, да помислите в перспектива за пролетта). Обикновено така действаме ние, за да намалим до минимум риска от емоционален шопинг и трупане на излишни дрехи и аксесоари.



Първо, отворете гардероба, извадете есенните дрехи, защото летните, колкото и да не ни се иска, е време да минат по-отзад. Прегледайте внимателно, сортирайте, преценете какво можете да запазите, с какво сте склонни да се разделите (като подарите, дарите, продадете, рециклирате) и какво ще ви е нужно. Второ, постарайте се да мислите дългосрочно. Знаем, че започнахме с мотото „нов сезон, нови дрехи“, но ако трябва да сме напълно честни, ще кажем, че то беше по-скоро закачливо намигване. Истинското мото, зад което заставаме, е вдъхновено от думите на Вивиан Уестууд „купувайте по-малко, избирайте по-добре“. А едно от местата за такъв избор според нас са обектите на MDL Group. Там можем да инвестираме в качество, не в количество – базата на устойчивата мода и начин на мислене. И едновременно с това да се възползваме от удобството на плащането с карта, защото сякаш отдавна вече сме отвикнали да носим пари в брой. По-бързо е, по-сигурно и безопасно, освен това, както виждаме в случая, ни носи и допълнителни бонуси – шанс да спестим дори когато пазаруваме.



За малко да пропуснем цифрите. При пазаруване в някой от обектите на MDL Group всяко плащане с карта Visa Gold, Platinum или Infinite ви носи 10% от платената сума обратно по картата. Промоцията е валидна в момента и ще продължи до края на годината, а други важни детайли за нея, както и информация за конкретните магазини, ще откриете на сайта на Visa.


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимки: Kare Studio за Fashion Inside

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако ще е тренч, нека да е кожен.

Ако сте пропуснали
Най-четени