СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Вие се намирате в отличен период, през който може да подействате позитивно на вашето кариерно развитие и материално състояние, обществено положение, репутация.

Ще забележите, че с по-голяма лекота ще привличате внимание и ще получавате вид одобрение, ако се нуждаете от такова.

Имате шанс да повишите вашите доходи или да се изкачите по йерархичната стълбичка  следствие на подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за вашето благоденствие.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и следствие на усилия, които сте полагали до този момент и ето, че сега вие получавате подходящи предложения, от които можете да се възползвате.

Ако условията на труд го позволяват – вие действително може да направите пробив в избрано от вас направление и ще заемете по-престижни обществени позиции.

Пред вас могат да се оформят и алтернативи за печалба, допълнителни начини за облагодетелстване, понякога това може да е тайна или неочаквана опека, от която да се възползвате.

Демонстрирате най-доброто от себе си и то е забелязвано, оценявано по достойнство, превръща се в „златен билет“ към осъществими мечти.

Препоръчително е да проявите по-висока инициативност в посока създаване и укрепване на връзки, които ще ви действат обогатяващо, очевидно ще можете…

Добре взаимодействате с финансови институции – банки, данъчни и застрахователни дружества, но работата с тях трябва да е редуцирана във вторник и сряда.

Ако се налага да взаимодействате с тях,  по-подходящо е това да се случи в четвъртък и петък.

Пазете се от конфликт на интереси през първата част от седмицата, през това време си изработете стратегия, така че да отстраните от пътя си хора или обстоятелства, които по някакъв начин могат да препятстват бъдещото ви развитие, ако има такива, ще ги идентифицирате и може да си изградите стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не забравяйте якето днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени