СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 15.11.2021 – 21.11.2021

x


Вие все така сте в период, в който трябва да се доказвате пред най-близкото си обкръжение, на работното място приоритетно или в ежедневието.

Може да ви се налага да водите спорове, словесни битки, които да печелите, за да защитите интересите си, за да не позволите да бъдете изместени. Информационният поток ви носи много изненади, които могат да ви помогнат да надникнете в по-далечното бъдеще или които ще определят вашата среда на съществуване занапред.

През тази седмица вие ще укрепите едни отношения, но внезапно може да прекратите връзки или договори, които вече са изчерпани или, за да отстраните хора и обстоятелства, които ви напрягат, действат ви деструктивно и т.н.

От вас ще се изисква да си изградите съобразно стратегия, така че да се справите с конкуренти или недоброжелатели, може да се дистанцирате от такива хора или да се постараете да не зависите от тях.

Това може да се случи като укрепите други и по-перспективни контакти, като аргументирано отстоявате тезата си и т.н.

Що се отнася до сърдечни връзки с ваши партньори или пораснали деца, тогава вие сега се намирате в хубав период, през който можете да ги оздравите, повечето от вас могат да разчитат на тях и съответните позитиви.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Пазете се от пренапрежение, което може да рефлектира и върху здравето ви. Бъдете внимателни на пътя, прегледайте личния си автомобил, особено в дните на пълнолунието, което е на 19-ти и 20-ти ноември…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени