СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.11.2021 – 21.11.2021

x


От вас ще се изисква да подобрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Околните ще се превръщат в повод за стабилизация на различни нива, вземане на определени решения, включително такива, които могат да засегнат и професионалната ви реализация.

Например, вие може да обмислите промени, които да се отразят и на семейството, дори местоживеенето или пък преди да предприемете определени стъпки ще ги обсъдите с близките си и това ще има голямо значение.

Случващото се в оптимален случай ще е повод да се наместят пластовете под краката ви, да се изчистят евентуални различия, може да получите и помощ – морална или друга от важни за вас хора.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте се замислили за промени, които се отразяват на всички нива, в личен и делови аспект.

Възможно е да усещате, че трябва да се направят някакви реформи, за да сте по-спокойни, по-успешни и на практика да е точно така.

Ориентирайте се в посоката и според подкрепата, която получавате. Приемането на нещо по-различно от статуквото, действително може да се превърне в изход или шанс.

Дали и как се справяте с тези приоритети разбирате в дните на пълнолунието, което е на 19-ти ноември, тогава може да погледнете в по-далечното бъдеще, защото се очертават пак така по-далечни перспективи. Избягвайте конфликти, които ще бъдат трудно потушени  или с непредвидими последици.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кари Брадшоу – най-доброто вдъхновение за петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ