СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.11.2021 – 21.11.2021

x


От вас ще се изисква да подобрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Околните ще се превръщат в повод за стабилизация на различни нива, вземане на определени решения, включително такива, които могат да засегнат и професионалната ви реализация.

Например, вие може да обмислите промени, които да се отразят и на семейството, дори местоживеенето или пък преди да предприемете определени стъпки ще ги обсъдите с близките си и това ще има голямо значение.

Случващото се в оптимален случай ще е повод да се наместят пластовете под краката ви, да се изчистят евентуални различия, може да получите и помощ – морална или друга от важни за вас хора.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте се замислили за промени, които се отразяват на всички нива, в личен и делови аспект.

Възможно е да усещате, че трябва да се направят някакви реформи, за да сте по-спокойни, по-успешни и на практика да е точно така.

Ориентирайте се в посоката и според подкрепата, която получавате. Приемането на нещо по-различно от статуквото, действително може да се превърне в изход или шанс.

Дали и как се справяте с тези приоритети разбирате в дните на пълнолунието, което е на 19-ти ноември, тогава може да погледнете в по-далечното бъдеще, защото се очертават пак така по-далечни перспективи. Избягвайте конфликти, които ще бъдат трудно потушени  или с непредвидими последици.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени