СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.11.2021 – 21.11.2021

x


От вас ще се изисква да подобрите и хармонизирате най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само. Околните ще се превръщат в повод за стабилизация на различни нива, вземане на определени решения, включително такива, които могат да засегнат и професионалната ви реализация.

Например, вие може да обмислите промени, които да се отразят и на семейството, дори местоживеенето или пък преди да предприемете определени стъпки ще ги обсъдите с близките си и това ще има голямо значение.

Случващото се в оптимален случай ще е повод да се наместят пластовете под краката ви, да се изчистят евентуални различия, може да получите и помощ – морална или друга от важни за вас хора.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да сте се замислили за промени, които се отразяват на всички нива, в личен и делови аспект.

Възможно е да усещате, че трябва да се направят някакви реформи, за да сте по-спокойни, по-успешни и на практика да е точно така.

Ориентирайте се в посоката и според подкрепата, която получавате. Приемането на нещо по-различно от статуквото, действително може да се превърне в изход или шанс.

Дали и как се справяте с тези приоритети разбирате в дните на пълнолунието, което е на 19-ти ноември, тогава може да погледнете в по-далечното бъдеще, защото се очертават пак така по-далечни перспективи. Избягвайте конфликти, които ще бъдат трудно потушени  или с непредвидими последици.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени