Банските в куфара и към плажа!

x

Лятото е тук, а с него и заветната ваканция, което означава, че е време да помислим за новия супер-тренди бански, в които ще показваме, какво всъщност означава hot girl summer. Където и да отидете, в тропиците или на градския басейн, през тези три месеца е задължително да си изберете подходящият модел за вас. За да ви улесним да вземете това важно решение, сме събрали за вас 5 основни тенденции за всеки вкус.

Минимализъм


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Tilkian (@tilkian.s)


 


Ако ярките щампи не са за вас, обърнете внимание на минималистичните модели бански костюми. Спокойни цветове, семпла кройка и без декор – този бански не само ще изглежда елегантно, но и никога няма да излезе от мода, защото е абсолютно вечен. Светлите нюанси изглеждат особено добре на потъмнялата от слънчевите целувки кожа. Бялото, бежовото и пастелното са идеални в този случай, но винаги можете да заложите на класическото черно.

Флорален принт


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Една от основните тенденции на лято 2022 са ярките цветове и щампи. Модните влиятелни лица, които имат късмета да живеят в малко по-топли ширини, вече усилено носят бански костюми с цветя. Флоралният принт през топлия сезон вече ни изглежда банален, но това не пречи да продължава да ни харесва много. Изберете модели от най-подходящите цветове на сезона: розово, лазурно, оранжево, жълто и, разбира се, основният цвят на годината – лилав. В този случай принтът може да бъде контрастен или да съвпадне с цветовата гама на банския.

Животински принт



Животинските щампи отдавна са под негласна забрана: те се смятат за неподходящи и дори вулгарни по нашите ширини. На запад обаче, този тренд продължава да се счита за една от стилните и тренди за сезона. Това лято зебрата, леопардът и другите като тях отново са на върха на популярността. Основното нещо, което трябва да запомните, е, че такъв ярък и самодостатъчен принт не изисква нищо повече – опитайте се да избягвате сложните форми и оставете аксесоарите настрана.

Класически




Определено във всеки летен гардероб трябва да има място за класическия цял бански. Той е удобен, никога няма да излезе от мода, освен това е идеален не само за морския бряг, но и за басейните (същото не може да се каже за миниатюрните бикини). Що се отнася до стила, не бързайте да оставяте настрани популярните от миналата година кройки с високо изрязвани, вдъхновени от 80-те и 90-те: високо изрязаните все още са актуални, но не са задължителни.

Ретро дух


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aneliya Krumova (@sugarfoxy)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aneliya Krumova (@sugarfoxy)


Носталгичните ретро силуети са на мода този сезон, а кройките на банските не правят изключение. Изберете такива с висока талия – толкова харесвани от Мерилин Монро и Брижит Бардо. Цветовата схема може да бъде абсолютно всяка, наличието на принт също е по избор. Този бански ще удължи визуално краката ви и ще ви втали. Освен това те са изключително удобни за плажа.


Текст: Тереза Восканян

Снимки: Instagram/Pexels

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Ако сте пропуснали
Най-четени