CLUB MODA the event: Ексклузивна мода в сърцето на София

x

На 27 и 28 септември софийският клуб CARRUSEL ще бъде домакин на събитие, което обещава да преосмисли начина, по който възприемаме пазаруването. CLUB MODA the event, организирано от Глория Петкова, основател на сайта CLUB MODA, ще събере на едно място най-добрите български дизайнери на бижута, дрехи и аксесоари.



През двата дни, събитието ще отвори врати в 12:00 и ще продължи до 22:00, предлагайки на посетителите уникалната възможност да се потопят в свят на изящество, вдъхновение и творчество. В последния ден, 28 септември, в 21:00, гостите ще могат да се насладят на специален моден пърформанс, който ще представи ексклузивни модели на дизайнерите, част от CLUB MODA.

Събитието няма да бъде просто изложение – то ще бъде едно цялостно преживяване. Музика, коктейли и Арт Деко интериор ще потопят всеки посетител в незабравима атмосфера, показвайки, че пазаруването може да бъде терапевтичен процес, изпълнен с красота и вдъхновение. Специално подбрани тематични коктейли и кулинарни изкушения ще допълват преживяването и ще направят всяка минута от престоя в CLUB MODA the event истинско удоволствие.

Събитието ще бъде посетено от редица инфлуенсъри и известни личности, които ще споделят своите впечатления и ще допринесат за поставянето на началото на едно изцяло ново шопинг изживяване в България.

Не пропускайте възможността да станете част от CLUB MODA the event – там, където модата и изкуството се срещат в едно незабравимо събитие. Ние ще сме там, а вие?


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени