СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.09.2024 – 06.10.2024

x


На втори октомври предстои Новолуние, което е слънчево затъмнение и което касае кариерно развитие, обществено положение. Такъв тип Новолуние задава едно голямо ново начало за следващото полугодие или ще прораства до март месец 2025 г и може да преобрази социалния ви статус.

Причините за това мога да бъдат различни. Например, вие може да осъществите мечта от миналото, може да се върнете стара работа, някои от вас ще сменят своето местоживеене,  ще се върнат на места, където са били и преди, други ще възобновят отношения, които се отразяват на общественото ви положение. Рестартират се връзки, които са брачни или пък с личности, които действително и по някакъв начин имат значение върху вашия социален статус и просперитет.

Ако в миналото са възникнали неразрешени казуси и спорове, сега те ще ескалират, нека това да се превърне в повод да изчистите недоразуменията, да създадете здрави съюзи,  които ще допринасят за благоденствието ви, ще ви дърпат напред и нагоре. Все пак и ако в някой случай различията между вас и определени личности са твърде големи, тогава чрез това новолуние вие ще се „разплатите“ с тези хора и ще ги оставите зад гърба си…

Все пак ще прекратите отношения, лични или делови, които са изчерпани или вече повече ви пречат, отколкото да ви помагат. Ще се прекратят само онези отношения, които не могат да бъдат променени.

Около вас има силна конкуренция или дори по-агресивни партньори, лични и делови. Аспектацията на звездите ви предупреждава да се пазите от недоброжелатели и дори врагове, които са способни да ви дестабилизират…

Да се пазите и от конфликти, които могат да се провлачат дълго и да внасят напрежение, в началото винаги по-лесно се влияе, насочва и сега е моментът затова.

Повечето от вас се радват на Подкрепа от страна на приятели…

Чрез висока социална активност и разяснителни разговори вие ще създавате и укрепвате  полезни и контакти.

Можете да укрепите партньорските си отношения, така и ще бъде, ако гледате в една посока и няма противоречие между вашите собствени амбиции и тяхното разбиране за това.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Пуловер с шарки

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на ток Gilda Черен от Le Silla

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Суитшърт Екрю Relaxed Fit от Polo Ralph Lauren

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

The Absolute Moisturizer CHC Anti-Ageing Cream With Matrixyl

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мъжки нотки за нежни момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени