Кралската опера и балет в Кино Арена

x

Тази година програмата в кино Арена включва общо 10 постановки, между които обичани класики като „Пепеляшка“, „Лешникотрошачката“ и „Сватбата на Фигаро“, както и две нови оперни продукции: „Хофманови разкази“ и „Валкюра“. Билетите за първата прожекция са вече в продажба.



„Този ​​сезон сме развълнувани да споделим три класики с нашата кино публика: „Алиса в страната на чудесата“ от Кристофър Уийлдън; вълшебната приказка „Пепеляшка“ на Фредерик Аштън; и изпепеляващата драматична трагедия на Кенет Макмилън „Ромео и Жулиета“. „Балетът на Бродуей“ на Кристофър Уийлдън ще бъде още една възможност да наблюдавате отблизо гъвкавостта и енергията на нашия състав, а за празничния сезон имаме специална прожекция за 40-ата годишнина на „Лешникотрошачката“, която със сигурност ще ви зарадва. Нямаме търпение да споделим тези моменти с вас.“ – каза директорът на Кралския балет Кевин О’Хеър.



Под ръководството на Кевин О’Хеър Кралският балет обединява традиции и иновации в представления от световна класа и е движеща сила в развитието на балета като форма на изкуство. Базиран в Кралската опера, Ковънт Гардън, той обединява днешните най-динамични и гъвкави танцьори с оркестър от световна класа и водещи хореографи, композитори, диригенти, режисьори и творчески екипи, за да споделят вдъхновяващи театрални изживявания с разнообразна публика по целия свят.



Кралската опера, под артистичното ръководство на директора Оливър Миърс и избрания за музикален директор Якуб Хруша, е една от водещите оперни компании в света. Базирана Ковънт Гардън, тя обединява най-великите изпълнители на нашето време с най-вълнуващите гласове на бъдещето – Кралският оперен хор, оркестърът от световна класа и водещи диригенти, режисьори и творчески екипи. Нейният директор Оливър Миърс казва:„Операта е може би най-интуитивната и емоционално заредена форма на изкуство и аз се радвам, че нашата кино публика ще може да изживее тези моменти с нас през този сезон. С изключителната група от актьори и творци зад всяка прожекция, това ще бъде фантастичен сезон на големия екран.“


Текст и снимка: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени