СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 28.10.2024 – 03.11.2024

x


Вашите амбиции растат, както и шансовете действително да постигнете по-добри резултати от преди, да се измъкнете от сложни или противоречиви ситуации.

Повечето от вас ще разчитат на натрупан опит и авторитет, на творческия си и изобретателен подход и ще печелят от това.

Демонстрацията на висока квалификация, увеличаване на вашите знания, евентуални пътувания,  общуване с хора, които са стоящи далеч от вас – всичко това ще се превръща в проводник на възможности.

Някои от вас ще се заемат с оформянето на документи, разрешаване на спорни и юридически казуси, подписване на договори. Всичко това обаче, ще е съпътствено с елемент на изненада, така че трябва да сте изрядни, да внимавате за подробности, така че да се предпазите от евентуални опасности.

Информационният поток е много усилен, част от чутото ще ви радва, ще се превръща в спонтанен шанс, да осъществите желание или цел. Все пак някои личности от обкръжението ви ще се държат непредвидимо, но така в по-ярки краски ще разберете на кого можете да разчитате или пък не.  Подходящо време да се дистанцирате от личности, които са ненадежни, ако има такива, ще можете да ги идентифицирате и нека това да е повод да вземете мерки.

В обкръжението ви и колектива, в който съществувате, ескалира борба за власт, буквално и в по-широк смисъл. Вие може да излезете победители по един интелигентен начин и като разчитате на дар словото си, убедителен, интуитивен, креативен подход. Ако в някои случаи това не сработва,  тогава е препоръчително целенасочено да се стремите да избягвате конфликти, които могат да се проточат дълго. Добре е да избирате внимателно опонентите си, така че вие да спечелите, дори и това да изисква малко повече време. Добрата новина е, че интуицията ви е много силна, помага ви да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да вземете оптимално правилни решения.

Повечето от вас демонстрират най-доброто от себе си, това е забелязано и оценявано по достойнство.

Вашите близки и семейството ви се нуждаят от вниманието ви над обичайното, понякога това могат да бъдат лични приоритети. Вероятно ще се наложи да бъдете по-организирани, да пренаредите приоритетите си по-важност, за да не се разпилявате в различни посоки, да избегнете напрежение, което може да рефлектира и върху сърдечни отношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново
Препоръки от седмицата

Сако с джобове с капаче от Motivi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Къса жилетка с контрасти от Trendyol

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уютът на есенните цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени