Седмичен хороскоп Близнаци 11.05.2015 – 17.05.2015

x

 

 

 


 

От вторник Марс започва своя транзит през зодиакалния ви знак. Традиционно такова събитие се свързва с прилив на енергия, но сега Сатурн ще трансформира подобно влияние в нервно напрежение или усещане за ограничаване – на ваши инициативи, мобилност. Възможно е да ескалират и противопоставяния с ваши партньори /лични или делови/, по-възрастни и авторитетни лица. Между впрочем тези недоразумения няма да са случайни, а натрупани във времето, така че ще ви подтикват към вид развръзка, осъзнаване на истина, например за променени обстоятелства около любим човек, които рефлектират и върху вас самите. Вариантите са много, също като многообразието на живота, но е важно да знаете, че последиците от действията ви ще бъдат дългосрочни и могат да са фон за следващите две години и половина. Това важи за всички, но с особена сила за родените през първата декада.

Същевременно звездите ви дават шанс да спечелите нещо чрез забележителната ви находчивост, способност да лавирате между варианти. В обективно сложна ситуация вие печелите бонус – морален или чисто финансов. Като развръзка някои Близнаци ще подобрят имиджа си или дори социалния си статус и ще превъртят негативите в позитиви. Но чрез пряко противопоставяне това ще е невъзможно, а само с дипломация!

В понеделник мнозина ще се разделят с някакви остарели схващания, идеи… дори и да е само на мисловно ниво, вие се отдалечавате от някакъв важен проект през изминалите месеци, сменяте мнението и настроението си по приоритетни теми.

Във вторник и сряда сте разсеяни, трудно ви е да се мобилизирате, а като че ли сте в център от събития, които не можете да заобиколите. Всичко ще зависи от собствения ви потенциал да се мобилизирате.

В четвъртък и петък – интересни новини, приятели се сещат за вас, изненади.

В събота и неделя финансовите въпроси са приоритет, но моментът не е удачен за крайни решения, а и вид инициативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени