СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.07.2015 – 19.07.2015

x

4-Cancer


Новолунието от сряда и четвъртък е във вашият зодиакален знак, така че има подчертана важност за бъдещите ви перспективи. Дребни действия през втората част на седмицата могат да имат широко и дълготрайно отражение в начина ви на съществуване, а като минимум ще зададат емоционален фон за следващия месец.

Седмицата е много показателна за силните и слабите звена, не пренебрегвайте случващото се, вземете /до колкото ви е възможно/ своевременни мерки.

Звездите ще ви зареждат с много енергия, която трябва да разтоварвате по подходящ и активен начин, за да избегнете вид вътрешно напрежение, което ще търси начин да „избие” по различни поводи, включително и конфликти с ваши партньори /лични или делови/.

Като цяло „другите” хора, които имат важно значение в живота ви, сега са повод за силни и ярки емоционални преживявания, в резултат на новини и събития, а понякога и изненади.

Здравето ви е по-уязвимо от обикновено, така че е полезно да се придържате към вид очистителна диета, да си доставяте удоволствие чрез хоби, да избирате хора, които да ви зареждат емоционално, а не обратното.

В петък, събота и неделя приоритет са финансови въпроси, поради нараснали харчове за развлечения, близки или пък активиране на стари дългове, нужда от инвестиция в бизнес дела, ако имате такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Конвертируем тренч Karl Lagerfeld

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска рокля Trendyol

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени