СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 01.09.2015 – 06.09.2015

x

2-Taurus


В дома ви продължават да кипят силни емоции и страсти, те са свързани с членове на семейството, битови условия на съществуване, имотни и други теми от тази сфера на влияние. До 6 септември съществува вероятност да продължите да обсъждате или обмисляте някакви конкретни въпроси в този план. Решенията или промените до средата на септември ще имат дългосрочно отражение, до края на следващата година като минимум.

Възникват и алтернативни варианти, допълнителни възможности, понякога под формата на изненада и неочакван развой. Голямо въздействие ви оказва някаква енергична, понякога агресивна личност от семейството или най-близкото ви обкръжение. В случая това може да е повод да спечелите нещо, да постигнете и собствени желания, дори и първоначално да не го отчитате точно по този начин.

Децата и други близки до сърцето ви хора са повод за гордост, разширяват хоризонтите пред вас, но също и ви тревожат по различни поводи. Подобни и не чак толкова позитивни послания, също намират алтернатива за справяне, особено в края на тази и през следващата седмица. Все пак периодът е много показателен и е добре да обърнете внимание на вид „сигнали” и бъдещи перспективи. Според индивидуалните ви нужди, ако съществуват „слаби звена”, с които не сте съгласни, опитайте се да ги отстраните от сега, защото през февруари и март ще се разгърнат в пълна степен с всички последици на тенденции, които се задават сега и до края на септември…Мислете, насочвайте…

В понеделник изненади, излиза нещо скрито на поръхността или си изяснявате детайли, които са ви убягвали до този момент.

Във вторник и сряда в значима степен можете да влияете на събитията, получавате вид удовлетворение.

В четвъртък, петък и събота можете да се поглезите с покупки или да си заформите малко тържество.

В неделя-емоционални разговори.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени