СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 14.09.2015 – 20.09.2015

x

2-Taurus


През тази седмица и до четвъртък можете да повлияете положително на теми, свързани с хора, близки до сърцето ви – деца, любовници и т.н.

Въпроси, отнасящи се до тях могат да внасят смут в душата ви и/или да ви разделят с някакви илюзии. Ако не изчистите „слабите звена”, те ще се задържат като фон до края на септември, че и по-дълго, за това е хубаво да насочвате в една по-позитивна посока, до 17 септември.

След тази дата по-трудно ще влияете, особено на партньорските ви връзки. През изминалите две години и половина те бяха подложени на проверка или претърпяха трансформации, а до какво е довела тази тенденция – в пълна степен и по различни поводи разбирате през настоящия период. Той ще сложи своеобразна точка, за да се стартира отново нова програма, но вече отнасяща се до реални резултати, по друг начин казано – възвръщаемост /ползи или загуби/, при всеки е различно, но обединяващото е изясняването и „обирането на плодовете”, които са били посети дълго преди това.

Ежедневието ви е много динамично и изпълнено с изненади, често ангажименти – „внезапни”, които объркват предварителните планове. За това е полезно да сте по-внимателни, „бързайте-бавно”, за да имате шанс да реагирате на момента, особено в понеделник и вторник.

Сряда, четвъртък и петък са показателни за отношенията ви с важни за вас хора.

В събота и неделя се пазете от спонтанни и необмислени разходи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животински принтове в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени