10 начина да изразите вътрешната си красота

x


 

Привлекателността идва отвътре. Осъзнаваме го, когато видим на пръв поглед невзрачна жена, която очарова с усмивката си. Отричаме вътрешната красота, но тя е тази, която привлича околните. За да преборим отровните мисли, които могат да ни повлияят по пътя към търсене на щастието, събрахме десет начина, с чиято помощ да изразите вътрешната си красота.

 

1.Излъчвайте щастие.

Писателят Роалд Дал споделя: „Хората с позитивни мисли не могат да бъдат грозни… Ако мислите позитивно, лицето ви ще искри със слънчеви лъчи и винаги ще бъдете красиви.” Освобождавайки се от негативните мисли и съсредоточавайки се върху това да сте позитивна личност, ще започнете да привличате и останалите към себе си.

 

2.Раздавайте обич.

Когато сте уважавани, когато се отнасят с вас с внимание и ценят онова, което правите, можете да излекувате много рани. Без значение какви чувствате имате към някой човек, забравете ги и открийте нещата, заради които ще го заобичате. Най-добрата част е, че ще откриете приятели, които никога преди не бихте имали.

 

3.Погрижете се за себе си.

Тялото ви е безценен дар, който заслужава да се отнасяте към него с любов. Хранете се така, че то да се чувства добре и си вслушайте в това, което ви казва. Дайте му онова, от което се нуждае, и ума и тялото ви ще ви се отблагодарят.4.Бъдете осъзнати.

Живейте за момента. Това ще ви помогне да почувствате красотата на живота и на света около вас. Оценяването на красотата е заразно и внася светлина в живота.

 

5.Живейте пълнокръвно.

Не бъдете пасивен участник в живота си. Излезте и попийте всеки миг, аромат и вкус. Станете част от клуб, отбор, група. Тренирайте! Излезте на свеж въздух, станете част от града, в който живеете. Смейте се, пътувайте, учете, танцувайте. Израствайте!

 

6.Бъдете мили, но не наивни.

Да бъдете позитивни и да не се занимавате с клюки или да се държите лошо е изключително важно за привлекателността ви като личност и се отразява на характера ви. Чувството за хумор, жизнеността и оценяването на философските и политически аргументи могат да привлекат позитивното. Не се завличайте сами към дъното – отчаяните хора не са особено привлекателни, без значение как изглеждат.7.Осъзнайте сексуалността си.

Сексуалността е много важна за нашето себеусещане, и затова е тъжно, когато видим хора, които крият този аспект от себе си. Няма нищо срамно в начина, по който изразявате сексуалността си, независимо каква е тя.

 

8.Летете.

Не се страхувайте да осъществите своя потенциал. Мисълта какво оставяте след себе си може да изглежда плашеща, но както писателката Емили Бронте пише: „не можеш да засадиш дъб в саксия и да очакваш там да порасне голямо дърво“.

 

9.Свийте гнездо.

Изградете живота, който отразява истинската ви същност. Направете дома си дом за душата ви, вашата работа – съдбата на душата ви, и си дайте почивка, за да осъзнаете в какво се изразяват мечтите ви.

 

10.Бъдете самоуверени.

Покажете куража да се изправите и да кажете: „това съм аз и от това имам нужда”. Това е нещо, което ще можете да направите, щом се почувствате уверени в собствената си правота.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съботното слънце ни предизвиква, нека да го предизвикаме и ние!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ