15 идеи за нежен пролетен маникюр

x


Настроението ни разцъфва в унисон с пролетта. Всичко наоколо е толкова красиво, че искаме да пренесем тази естетика във всички възможни проявления, включително и върху маникюра ни. Впуснахме се на лов за красиви идеи и пастелни намигвания. И открихме цяла колекция от нежно изписани маникюри, с които да вдъхновим и вас.Време е да помахаме за довиждане на тъмните лакове, бургундскоточервено, кралскотосиньо и дори на матовотосиньо. Нека си починат до следващата ни среща след някой и друг сезон. Зелена светлина даваме на бледорозовото, пастелносиньото, бледожълтото, ментовозеленото, прасковеното, бялото и един куп деликатни телесни нюанси. За всичките имаме време и хрумвания как да ги пренесем върху ноктите.

Спираме да се боим от конфетите по ноктите и игривия им блясък. Няма как да останат запазена територия само за музикалните фестивали и по-екстравагантните събития, когато се сливат толкова съвършено с един лак в по-мек нюанс, близък до този на нокътната плочка.Хареса ни и интерпретацията за 4 нокътя, оцветени в нежнорозово и един покрит само с безцветен лак, фиксиращ разпръснатите примигващи конфети по него. Както и комбинацията от няколко нокътя в геометрична заигравка плюс един, оставен в кремаво с няколко малки блестящи акцента.Чертички, спирали и триъгълници, изписани по маникюра с най-фините четчици за рисуване, също допълват експериментите върху ноктите, които ни предстоят. Отново фокусът е върху нежното съчетаване на тонове и цветове – бледобежово и искрящобяло се превръща в любимата ни комбинация.
Още едно минималистично съчетание в две интерпретации, което спечели сигурните ни симпатии. Вариант едно – лак в цвят слонова кост с по 2 златни точки в основата на нокътната плочка само върху средните и безименните пръсти. Вариант две – топъл телесен нюанс с по една златна или друга проблясваща конфета, отново в средата на основата на нокътната плочка. Семпло, ефектно и лесно постижимо дори в домашни условия.Текст: Сияна Заимова

Снимки: https://www.instagram.com/nailsforsoul/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени