15 идеи за нежен пролетен маникюр

x


Настроението ни разцъфва в унисон с пролетта. Всичко наоколо е толкова красиво, че искаме да пренесем тази естетика във всички възможни проявления, включително и върху маникюра ни. Впуснахме се на лов за красиви идеи и пастелни намигвания. И открихме цяла колекция от нежно изписани маникюри, с които да вдъхновим и вас.Време е да помахаме за довиждане на тъмните лакове, бургундскоточервено, кралскотосиньо и дори на матовотосиньо. Нека си починат до следващата ни среща след някой и друг сезон. Зелена светлина даваме на бледорозовото, пастелносиньото, бледожълтото, ментовозеленото, прасковеното, бялото и един куп деликатни телесни нюанси. За всичките имаме време и хрумвания как да ги пренесем върху ноктите.

Спираме да се боим от конфетите по ноктите и игривия им блясък. Няма как да останат запазена територия само за музикалните фестивали и по-екстравагантните събития, когато се сливат толкова съвършено с един лак в по-мек нюанс, близък до този на нокътната плочка.Хареса ни и интерпретацията за 4 нокътя, оцветени в нежнорозово и един покрит само с безцветен лак, фиксиращ разпръснатите примигващи конфети по него. Както и комбинацията от няколко нокътя в геометрична заигравка плюс един, оставен в кремаво с няколко малки блестящи акцента.Чертички, спирали и триъгълници, изписани по маникюра с най-фините четчици за рисуване, също допълват експериментите върху ноктите, които ни предстоят. Отново фокусът е върху нежното съчетаване на тонове и цветове – бледобежово и искрящобяло се превръща в любимата ни комбинация.
Още едно минималистично съчетание в две интерпретации, което спечели сигурните ни симпатии. Вариант едно – лак в цвят слонова кост с по 2 златни точки в основата на нокътната плочка само върху средните и безименните пръсти. Вариант две – топъл телесен нюанс с по една златна или друга проблясваща конфета, отново в средата на основата на нокътната плочка. Семпло, ефектно и лесно постижимо дори в домашни условия.Текст: Сияна Заимова

Снимки: https://www.instagram.com/nailsforsoul/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени