Beauty Новини – Стареенето на кожата се отлага

x

Анти-ейдж за щастливи дни…

Стареенето на кожата се отлага до второ нареждане! Благодарение на Avene и новата серия DermAbsolu. В студеното и мрачно време навън, единственото, от което имаме истинска нужда, е да избягаме на красиво място и да намерим своя собствен оазис. Еau Thermale Avene направи всичко това възможно, съвместно с ново приятно място в София – Simple Taste the World.

Специалният гост на екипа на Avene Грегори Дор разказа повече за модерната, новаторска и изключително нежна текстура, подходяща за всички типове чувствителна кожа. За приятната атмосфера се погрижи и едно от най-красивите лица в България, Диляна Попова.Ако искате да усетите кадифено докосване, то DermAbsolu е всичко, от което се нуждаете в зимните дни. Всички присъстващи имаха удоволствието да се насладят и на красиво аранжиран в златно тестинг бар: мястото, където иновациите буквално оживяват пред очите ни. Стареене ли споменахме?Да поговорим за бъдещето на медицината…„Бъдещето на медицината е в изучаването на стволовите клетки. Ние вече използваме това познание в нашата работа, както в сферата на дерматологията, така и в областта на травматологията.” – споделя д-р Игнасио Корал при първото си посещение в България.

Това именно е и основата на регенеративната терапия при естетичните процедури както за лице, така и за тяло. Иновациите не подминават света на модата, на спорта и на изкуството. Десетки звезди от различни области се подлагат на споменатите терапии, съчетаващи уникалната технология за лечение и възстановяване на тъканите без инвазия.INDIBA е единствената система, която благодарение на редица научни изследвания доказва, че стимулира размножаването на стволови клетки, като ново генерираните запазват генетично програмираното си качество унаследено от източника. По време на официалното представяне на апаратите INDIBA за България,  тренерът на INDIBA Activ, Марко Бундало, представи на живо демонстрация на възстановителния ефект при употреба на уникалната Activ система. Един възхитителен пример е и този с ъссчупването от трета степен на глезен. Прогнозите дават на 14 годишна състезателка от националния отбор по бадминтон осеммесечно отсъствие от корта. След терапия с INDIBA Activ, за месец и половина и 25 процедури, младата надежда се връща към активната си състезателна кариера. Вярваме, че с напредването на медицината ще вървим все по-усмихнати и щастливи и то само напред!Текст: Теа Николова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сложете коженото яке и усмивката си, и превърнете сряда в любимия ден от седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени