Пет типа любов, през които минаваме

x


Търсенето на голямата и истинска любов е това, което ни кара да се събуждаме всеки ден и да продължаваме с усмивка. Присъствието ѝ носи райски усещания и наслада, а отсъствието ѝ ни кара да копнеем за нея непрекъснато, да се борим все по-ожесточено. До достигането на голямата, истинска любов обаче, трябва да минем през различни етапи. И всеки следващ е по-вълнуващ от предишния!

Първа любов

Може би най-незабравимото усещане. Пеперуди в стомаха, непрекъснат полет, обещания за вечност. Ставаш буквално засивим от другия човек, мислиш, че никога няма да успееш да оцелееш и миг без любимия си. Не виждаш смисъл без него, без допира му, без дъха му. И точно тук всички грешим. Защото именно тази първа болка е и първият най-голям урок, който получаваме. Въпреки огромната и на пръв поглед невъзможна за преодоляване болка, именно тя е ваксината срещу всяка следваща.  След време просто ще си спомняме с усмивка!Tрудната любов

Още една доза объркване. Във времето ще срещнете човек, който ще чувствате още по-близък, с още по-сходни интереси. Ще ви се струва, че това е вашият човек, точният избор, чаканият. Но ще грешите, защото още е прекалено рано. И защото сами сте изградили представата си за партньора ви, чиято същност в действителност е доста по-различна. Всичко ще приключи с раздяла, защото ще разберете, че сте се влюбили в представата ви за даден човек, а не в самия него. Във въздуха, атмосферата, желанията, собствените ви проекции. И ще боли още повече. Но добрата новина е, че идва…

Голямата приятелска любов

Тя е за изгубените, за онези, които искат да намерят убеждище, да се скрият, да се спасят. Обикновено се появява точно тогава, когато най-много имаме нужда. Този човек ще е готов да направи всичко за вас, ще ви обича до полуда, ще ви обожава. Но вие няма да може да му отвърнете със същото, защото ще ви липсва страст. А след края на връзката ще имате нужда точно от това.

Страстна любов, приличаща на истински ураган

Всичко, което някога сте търсили. Точно това ще си мислите! Страст, емоции, любов, вихрушка от жестове, красиви моменти, истински филм! Ще мислите, че това е вашият човек. Липсващото парченце в пъзела. Всичко, за което сте си мечтали. Но тази любов ще приключи точно толкова бързо, колкото е започнала. И ще ви остави със смесени чувства на отчаяние, тъга… и една капка надежда.

Онази любов! Неподражаемата.

Именно тази капка надежда е достатъчна, за да ни доведе до онзи човек, който сякаш сме познавали цял живот. В секундата, в която се срещнем, ще познаем, че това е създанието, към което сме вървяли цял живот. Ще си отдъхнем, ще почувстваме  успокоение, прилив на живот. Истинско щастие. И ще осъзнаем, че всичко преди това… е било просто подготовка. А това е големият спектакъл. Струва си да го живеем без спирачки.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ