Коремна преса като на Джиджи Хадид? Ето как!

x


В началото на февруари в Лос Анджелис беше представена най-новата колекция на тандема Томи Хилфигър и Джиджи Хадид – Tommy x Gigi. Разбира се, шоуто беше открито от главната героиня на събитието, което само по себе си не е новина, но силната коремна преса на Джиджи успя да прикове не малко завистливи погледи.

Броени месеци преди това топмоделът се появи на ревюто на Victoria’s Secret, облечен  в оскъдно бельо. Тогава мнозина забелязаха, че Джиджи е отслабнала, но коремът й остана скрит под куп сатенени панделки. Сега релефът му се появи в цялата си красота.За да постигнат резултат като този, мнозина редовно прекаляват с коремните преси. Да стопите мазнините по корема си можете с помощта на бягане, бокс, бързо ходене, а също и с много танци. Въпреки всички митове трудно ще успеете да отслабнете само в областта на корема. Тайната на изгарянето на мазнини е в количеството кислород и колкото повече мускули включите в това, толкова повече кислород ще активирате в реакцията. Правилото «колкото по-бързо, толкова по-добре» не действа. Не бива да се боксирате до пълно безсъзнание или да бягате докато останате без дъх.Най-голяма ефективност на тренировките се достига при средна и дори по-ниска интензивност, защото при високата организмът започва да «изяжда» собствената си мускулна маса.

С редовни тренировки само след няколко месеца ще можете да се похвалите с добре изразена коремна преса. Ако и тогава релефът ви се струва недостатъчен, опитайте с  различни видове коремни преси, които ще ви гарантират плочките. Можете да правите тези упражнения паралелно (например заедно с бягане), но най-важното е да не забравяте, че прекаляването с упражненията не е полезно за никого.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Вълнено палто от GUCCI

Вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ски панталон от PERFECT MOMENT

Ски панталон от PERFECT MOMENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер поло от мериносова вълна от CHLOÉ

Пуловер поло от мериносова вълна от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Аксесоар за коса с перли от LELET NY

Аксесоар за коса с перли от LELET NY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Кое е най-подходящото време да носим червено? Декември, разбира се!  

Ако сте пропуснали
Най-четени