La crème main – нова доза нежност от Chanel

x


Женските ръце са вдъхновение за не едно произведение на изкуството. Те са дом, ласка, успокоение. Най-красивият завършек на една прегръдка. Те са единствената част от женското тяло, която в поезията е сравнявана с дъжда. Толкова са нежни.

С времето ръцете се променят и постепенно се превръщат в огледало на всичко, което ни се случва. Понякога могат да се наранят от слънчевите лъчи в горещ юлски ден или от вятъра на някой пуст плаж през ноември. За да са красиви за всеки следващ миг, в който любимо същество ги целува или поема в собствените си ръце, е нужно да се грижим за тях. Gabrielle Chanel много добре е знаела това.През далечната 1927 г. Chanel създава разкрасяващ крем за ръце, който вдъхновява малкото бижу, наречено La crème main. С ергономичната си форма на речен камък пасва на всяка една ръка и е тук за да се погрижи както за кожата, така и за красивия завършек на пръстите.

Специалният восък от майска роза от Грас омекотява и защитава кожата, а Ирис Палида запазва тена на ръцете и се бори с тъмните петна. 

Добрата новина е, че La crème main може съвсем спокойно да е с вас навсякъде. Зад красивата му форма се крие механизъм, който контролира нужното количество и не допуска външни замърсявания, нито проникване на въздух. Всеки път, в който ви се прииска наистина да усетите нежност, е нужно просто едно натискане.La crème main е тук, за да осигури максимален комфорт на ръцете ви. Благодарение на хиалуроновата киселина и масло от карите, които съдържа, хидратацията през зимните дни е гарантирана. Колкото по-често го нанасяте през студените дни, толкова по-гладки ще са ръцете ви и толкова по-комфортно ще се чувствате при всяко следващa среща. La crème main е идеалният спътник и за летните вечери, в които се превръща в най-добрата нощна грижа.

La crème main на Chanel е като докосване от цвете. Фино, нежно, деликатно, елегантно и с много грижа. Защото предстоят още много прегръдки и много любими обятия!

La crème main ще бъде в продажба от ноември.


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Chanel

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Елек от BURBERRY

Елек от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени