Наелектризиращ Лени Кравиц в рекламната кампания на Y by YSL

x

Модерен лукс. Дързък. Готин. Модерен. С вечно млад дух. Постоянен стремеж към развитие. Човек зад иконата, автентичен и изключителен, който има какво да каже и иска да изгради по-добър свят. Лени Кравиц е самото въплъщение на ценностите на Y. Защото той винаги е готов да отговори на всяко предизвикателство. Многостранният талант не може да бъде по-подходящ за Y. Легендарният артист е и любящ баща на актрисата и музикант Зоуи Кравиц. Днес той е особено горд да се присъедини към Зоуи като нов член на семейството YSL, тъй като тя е посланик на Yves Saint Laurent Beauty от 2017 г. „Веднъж да започна да следвам стъпките на дъщеря ми Зоуи като посланик на марката. Това ме прави щастлив.”, казва Лени.

Y LE PARFUM улавя духа на мъжа Y, въплътен от емблематичния посланик – рок легендата Лени Кравиц. Мечтател, поемащ рискове, запален експериментатор и талантлив създател, винаги стремящ се към самоусъвършенстване …
Каквото и да прави, мъжът с Y LE PARFUM е рок звезда. Абсолютно свободолюбив. Интензивно независим. Никога не се страхува да се противопостави на статуквото. Защо не? Той не се интересува от мнението на другите хора. Никога не се страхува да експериментира и да прави неоаквани избори. Човек, който живее в своя ритъм и действа спрямо себе си. Той знае, че самореализацията идва, когато сам изковеш своя път, следвайки своята интуиция.

„Създавам, за да вдъхновявам себе си и ако мога да вдъхновявам и другите, тогава
това е чудесно.“ – казва Лени, а ние ви оставяме да се насладите на силното и наелектризиращо излъчване в кадрите от рекламната кампания, създана от Антон Корбийн, които улавя духа на мъжа Y, въплътен от емблематичния посланик. Y (ou) rock, baby!

Y LE PARFUM вече е на пазара в оторизираните магазини.Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ