Неоновият грим е чудото на 2019

x

С неоновите цветове често обичаме да експериментираме дори тогава, когато настроението ни не е особено wow. Те са свежи, различни, грабват вниманието, без значение дали ще ги използваме в облеклото или в грима, както сочат последните тенденции. Неоновият грим определено не е за момичетата, които предпочитат да носят само спирала, например. Той трудно би намерил място и в ежедневния грим или пък в работния. Идеален е обаче за събота вечер и за моментите, в които знаем, че ще прекараме голяма част от нощта на тъмно, под светлините на прожекторите, в ритъм с любими парчета.

Въпреки че правилно нанесени светли сенки или ярко червило може да създадат уникален и привлекателен образ, предпочитаме да заложим на нещо още по-ярко и акцентиращо. Разбира се, границата между добрия вкус и бързия провал е доста тънка. Особено за онези, които ще се потопят в космоса на неоновия грим за първи път. Именно затова избрахме най-добрите възможни референции, които не само вдъхновяват, но и осветяват (съвсем буквално) една правилна и много красива пътека в нощния грим. Зелено, розово, червено, синьо, това са само част от цветовете, които могат да накарат очите ви да сияят.

Неоновите сенки са абсолютният хит на пролет 2019. Само припомняме едно бързо, но много важно правило: останалата част от грима ви трябва да е абсолютно перфектна. И много, много невидима.


Текст: Теа Николова

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме прекалено заети, да изглеждаме зашеметяващо!

Ако сте пропуснали
Най-четени