Неоновият грим е чудото на 2019

x

С неоновите цветове често обичаме да експериментираме дори тогава, когато настроението ни не е особено wow. Те са свежи, различни, грабват вниманието, без значение дали ще ги използваме в облеклото или в грима, както сочат последните тенденции. Неоновият грим определено не е за момичетата, които предпочитат да носят само спирала, например. Той трудно би намерил място и в ежедневния грим или пък в работния. Идеален е обаче за събота вечер и за моментите, в които знаем, че ще прекараме голяма част от нощта на тъмно, под светлините на прожекторите, в ритъм с любими парчета.

Въпреки че правилно нанесени светли сенки или ярко червило може да създадат уникален и привлекателен образ, предпочитаме да заложим на нещо още по-ярко и акцентиращо. Разбира се, границата между добрия вкус и бързия провал е доста тънка. Особено за онези, които ще се потопят в космоса на неоновия грим за първи път. Именно затова избрахме най-добрите възможни референции, които не само вдъхновяват, но и осветяват (съвсем буквално) една правилна и много красива пътека в нощния грим. Зелено, розово, червено, синьо, това са само част от цветовете, които могат да накарат очите ви да сияят.

Неоновите сенки са абсолютният хит на пролет 2019. Само припомняме едно бързо, но много важно правило: останалата част от грима ви трябва да е абсолютно перфектна. И много, много невидима.


Текст: Теа Николова

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дори една чанта може да промени правилата на играта, стига да й позволим…

Ако сте пропуснали
Най-четени