Ново начало… време е за трансформация!

x

В началото на новата година даваме рестарт и на своето по-добро Аз. Онова, за което винаги сме мечтали и за което все не ни е достигало време, воля или вдъхновение.

Нека този път използваме пълноценно шанса си да стартираме годината начисто, започвайки още днес и сега. За това ново начало и това ново Аз имаме най-подходящите помощници – и така започваме програма „Красота“ в 6 стъпки!THE SUPER ELIXIR ALKALISING GREENS

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е кулминацията на дългогодишни проучвания на WelleCo. Специализираната добавка алкализиращи зеленини съдържа витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за добро здраве, жизненост и красота. Зелена храна без алтернатива на пазара днес, което я прави бестселър. Една комбинация от внимателно подбрани 45 натурални съставки в научно изчислени съотношения: супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке.

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е формулирана да се абсорбира от тялото ни на клетъчно ниво, като оптимизира действието на всичките 11 системи на вашето тяло: храносмилателна, ендокринна (хормоналната), покривна (коса, кожа и нокти), кръвоносна, нервна система и др. Какво по-добро от това да започнем отвътре?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Човек винаги трябва да е подготвен да сбъдне мечтите си… със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени