Ново начало… време е за трансформация!

x

В началото на новата година даваме рестарт и на своето по-добро Аз. Онова, за което винаги сме мечтали и за което все не ни е достигало време, воля или вдъхновение.

Нека този път използваме пълноценно шанса си да стартираме годината начисто, започвайки още днес и сега. За това ново начало и това ново Аз имаме най-подходящите помощници – и така започваме програма „Красота“ в 6 стъпки!THE SUPER ELIXIR ALKALISING GREENS

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е кулминацията на дългогодишни проучвания на WelleCo. Специализираната добавка алкализиращи зеленини съдържа витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за добро здраве, жизненост и красота. Зелена храна без алтернатива на пазара днес, което я прави бестселър. Една комбинация от внимателно подбрани 45 натурални съставки в научно изчислени съотношения: супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке.

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е формулирана да се абсорбира от тялото ни на клетъчно ниво, като оптимизира действието на всичките 11 системи на вашето тяло: храносмилателна, ендокринна (хормоналната), покривна (коса, кожа и нокти), кръвоносна, нервна система и др. Какво по-добро от това да започнем отвътре?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени