Ново начало… време е за трансформация!

x

В началото на новата година даваме рестарт и на своето по-добро Аз. Онова, за което винаги сме мечтали и за което все не ни е достигало време, воля или вдъхновение.

Нека този път използваме пълноценно шанса си да стартираме годината начисто, започвайки още днес и сега. За това ново начало и това ново Аз имаме най-подходящите помощници – и така започваме програма „Красота“ в 6 стъпки!THE SUPER ELIXIR ALKALISING GREENS

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е кулминацията на дългогодишни проучвания на WelleCo. Специализираната добавка алкализиращи зеленини съдържа витамини, минерали и микроелементи, които спомагат за добро здраве, жизненост и красота. Зелена храна без алтернатива на пазара днес, което я прави бестселър. Една комбинация от внимателно подбрани 45 натурални съставки в научно изчислени съотношения: супер зеленини, китайски билки, храносмилателни ензими и представители на семейството на гъбите Майтаке.

THE SUPER ELIXIR Alkalising greens е формулирана да се абсорбира от тялото ни на клетъчно ниво, като оптимизира действието на всичките 11 системи на вашето тяло: храносмилателна, ендокринна (хормоналната), покривна (коса, кожа и нокти), кръвоносна, нервна система и др. Какво по-добро от това да започнем отвътре?

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Далеч сме от морето, но една сламена чанта, може повече от спокойно да го доведе в още…

Ако сте пропуснали
Най-четени