Чантите на пролет 2019! По-свежи от обикновено.

x

Понякога чантите са всичко, от което имаме нужда. Способни са наистина да съберат почти целия свят, тогава, когато имаме нужда. А и често са перфектният завършващ елемент на аутфита ни. Тогава, когато имаме нужда от нещо специално и различно в тоалета ни. Особено през пролетта, когато сякаш и въздухът минава на различни честоти и е готов за предизвикателства.

Избрахме няколко тенденции, които ще са особено важни при чантите през тази година. Да, някои от тях са по-скоро нов прочит на отминали такива, други са съвсем нови. Ние си избрахме фаворити!

Чанта от крокодилска кожа

Hermes, Prada и Celine определено разбират от чанти. Тази година е подвластна на всякакви животински щампи, а крокодилската кожа е признак за класа и стил. В най-различни цветове, размери и модели. Допада ни!

Чанта около кръста

Завръщането на един добре познат тренд. Чантата около кръста или още наричана belt bag е всичко онова, което липсва на аутфита ви в моментите, в които искате ръцете ви да са свободни. Дали защото отивате на парти или просто на разходка в парка… няма значение. Носете я над талията и се насладете на непосилната лекота на битието!

Голяма торба

Идеалната алтернатива на тежкия товар на раниците. Може би не замества напълно функционалността им, но пък е добър вариант. Доверяваме се на Givenchy и Stella McCartney и залагаме на контрастни модели.

Оранжево!

Да, това със сигурност е изненадата при тазгодишните тенденции. Освен типичните бяло и черно, тази пролет се зареждаме с един изключително топъл, слънчев и пълен с живот цвят. Сега вече няма да има нужда да се притеснявате, че визията ви не е достатъчно цветна, напротив… Една чанта и всичко е фиксирано!


Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени