Чантите на пролет 2019! По-свежи от обикновено.

x

Понякога чантите са всичко, от което имаме нужда. Способни са наистина да съберат почти целия свят, тогава, когато имаме нужда. А и често са перфектният завършващ елемент на аутфита ни. Тогава, когато имаме нужда от нещо специално и различно в тоалета ни. Особено през пролетта, когато сякаш и въздухът минава на различни честоти и е готов за предизвикателства.

Избрахме няколко тенденции, които ще са особено важни при чантите през тази година. Да, някои от тях са по-скоро нов прочит на отминали такива, други са съвсем нови. Ние си избрахме фаворити!

Чанта от крокодилска кожа

Hermes, Prada и Celine определено разбират от чанти. Тази година е подвластна на всякакви животински щампи, а крокодилската кожа е признак за класа и стил. В най-различни цветове, размери и модели. Допада ни!

Чанта около кръста

Завръщането на един добре познат тренд. Чантата около кръста или още наричана belt bag е всичко онова, което липсва на аутфита ви в моментите, в които искате ръцете ви да са свободни. Дали защото отивате на парти или просто на разходка в парка… няма значение. Носете я над талията и се насладете на непосилната лекота на битието!

Голяма торба

Идеалната алтернатива на тежкия товар на раниците. Може би не замества напълно функционалността им, но пък е добър вариант. Доверяваме се на Givenchy и Stella McCartney и залагаме на контрастни модели.

Оранжево!

Да, това със сигурност е изненадата при тазгодишните тенденции. Освен типичните бяло и черно, тази пролет се зареждаме с един изключително топъл, слънчев и пълен с живот цвят. Сега вече няма да има нужда да се притеснявате, че визията ви не е достатъчно цветна, напротив… Една чанта и всичко е фиксирано!


Текст: Теа Николова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко нюанса розово има? Достатъчно, за да бъдем всички щастливи!

Ако сте пропуснали
Най-четени