С добре оформена талия: Днес припомняме правилата за живот без излишни мазнини

x

victorias-secret-miranda-alessandra

 


Премахването на мазнините в областта на корема изглежда невъзможно, но не е така. Ако сте наясно как да се храните правилно, какви упражнения да правите и още няколко други „тайни“, можете да се освободите от всичко нежелано в областта на талията. Най-важното е обаче това да става здравословно.


 

24214308_4005

 


И преди да започнете да се замисляте как би било по-добре да процедирате е важно да знаете, че няма как да загубите единствено мазнините в областта на корема. Губенето на мазнини се случва едновременно по всички зони, а не на едно единствено място от тялото. Затова, ако попадате на продукти, обещаващи ви подобно магическо действие, трябва да сте наясно, че ефектът им е лъжа. Намаляването на нивото на мазнините единствено в зоната около корема не е възможно, но хубавото е, че всички ваши решения в тази посока ще се отразят и на цялото ви тяло.

Правилата за правилен режим на хранене са много. Но основното, което трябва да се има предвид е, че трябва да поемате много плодове и зеленчуци с храненията си. Пет пъти дневно – толкова често трябва да похапвате плодове и зеленчуци, за да набавяте достатъчно количество витамини, фибри и други полезни вещества.

Избягвайте газирани напитки. В тях има празни калории – такива, които няма ви нахранят. В подобни напитки има огромни количества захар. Или заместители на захарта, които са още по-вредни и ненужни на организма.


 

21163127_4569

 


Вместо това, имайте предвид, че здравото тяло е добре хидратирано тяло. Вместо газирана напитка, опитайте да пиете вида с лимон, студена лимонада или фреш от портокали. От всичко обаче най-правилният избор е водата. Тя помага на тялото да функционира правилно. Водата ни кара да не чувстваме глад, когато не сме гладни и помага за усвояването на веществата.

Бързата храна е основен враг на добрата ви фигура. Ако искате да се преборите с натрупванията на мазнини в различни области на тялото, по-добре е да избягвате всички места, на които продават бързи храни. Освен това, знаете ли, че в един  бургер могат да се съдържат всички калории, необходими ви за деня.

Яжте малки порции по-често. Гответе си у дома. Пийте още вода! Спортувайте често и на ежедневна база. И знайте, че няма едно-единствено условие за добра фигура. Затова днес ви напомняме, по-горните неща. Напомняме ви също и, че е лято, че трябва да обичате тялото си и едно парченце шоколад не би ви навредило!

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

ТРЕНИРОВКИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ РИТЪМ

3 ХРАНИ-ПОМОЩНИЦИ ПРИ СМЯНАТА НА СЕЗОНИТЕ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги вярвайте, че нещо страхотно ще се случи!

Ако сте пропуснали
Най-четени