Свежа кожа, готова за зимата

x

 

 

 


 

Първият сняг тихо се изсипа, пощипа бузките и си тръгна преди поне месец. И макар че сме в средата на зимата, това не личи по нищо друго, освен по датата. Не, че се оплакваме, разбира се.

Въпреки това температурите си остават ниски и това мигновено оказва влияние върху нашата кожа. Кои са най-големите ѝ „врагове” през студения сезон, обаче?

Сухота

През зимата влажността на въздуха всъщност е по-ниска, отколкото през лятото. Това важи най-вече за затоплените помещения, в които, колкото по-сух е въздухът, толкова повече влага се изпарява от роговия слой на кожата, която изсъхва и започва да се лющи.

Студ

Един от първите му ефекти върху кожата е свиването на кръвоносните ѝ съдове. Тя реагира, като става по-бледа, което се дължи на затрудненото и снабдяване с кръв. Важно е да се има предвид, че колкото по-студен е въздухът, толкова е и по-сух. Затова може да се твърди, че „студът изсмуква влагата от кожата”, като ефектът се засилва както от вятъра, така и от зимното слънце.

 


 


 

Решението

Кожата може да остане свежа и през зимата, като се запази нейната еластичност. И тук идва на помощ уникалната технология на :SQOOM, която прави възможно изпълването на кожата отвътре. Специалният уред увеличава и оптимизира ефективността на новаторската текстура на hyaGel, транспортирайки важните съставки дълбоко в дермата, като генерира повече от милион вибрации в секунда.

Иновативният hyaGel интензивно овлажнява и регулира влагата в кожата чрез високото съдържание на Алое Вера и био-хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло. Екстрактът от Dittrichia viscosa пък препазва клетките от увреждане и от ултравиолетовото лъчение, а съставката Сулфорафан действа срещу повечето токсични вещества, като цигарен дим, промишлени отработени газове, ендотоксини, тежки метали и др, като също така предотвратява увреждането на генома – ДНК.

Как се прави?

Първо нанесете обилно xcential hyaGel върху трансдуктора или желания участък от кожата. Дръжте уреда SQOOM за контактните дръжки от двете страни. След това допрете трансдуктора до участъка, който ще се третира и започнете да го движите леко върху кожата. 

Само след няколко терапии с програмата за подхранване, лицето ви ще стане по-свежо и сияйно, ще се регенерира съединителната тъкан и ще се стумулира образуването на нови клетки.

SQOOM терапията “Дълбоко подхранване” отнема само 20 минути от времето ви два пъти седмично, но резултатите не закъсняват. Функцията „синхронна технология” активира клетъчните пространства в кожата, гарантирайки ефективното проникване на хранителни вещества от еспециалния xcential hyaGel.

Текст: Fashion Inside

Снимка: :SQOOM

Вижте още:

Загубата на влага – основен проблем за околоочния контур

Гладка кожа за секунди: вече е възможно

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Готови сме за летни партита!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ