Загубата на влага – основен проблем за околоочния контур

x

Структурата на кожата в тази зона на лицето се различава от всички останали и има своя собствена логика на остаряване, която се свързва главно с дехидратацията. Недостигът на влага започва от ранна възраст – около 12-15 год, когато престоя пред компютъра и телевизора е повече от три часа за денонощие. Към този фактор, може да се добави липсата на достатъчно сън в часовете между 22:00 ч и 6:00 ч, недостатъчно чист въздух и разходки сред природата, нездравословна храна и стрес. Всичко изброено дотук предизвиква динамично остаряване и влошаване на състоянието. 


 


За да се възпрепятства остаряването е особено важно да се съблюдава системното интензивно хидратиране на тъканите. Без влага не може да се поддържа добро ниво на еластичност, а колагенът губи своите основни качества – да подпомага разтегливостта и свиваемостта на кожата. За поддържане на добрия вид в зоната на околоочния контур е необходимо да се стимулират есетествените биологични процеси, чието нарушаване води до задържане на течности и токсини. Отоците и подпухналостта сутрин говорят за наличие на такива затруднения, които трябва да бъдат своевременно отстранявани. При липса на грижа, тази симптоматика продължава да се развива, като променя излъчването и придава все по-уморен, интоксикиран и остаряващ изглед, не само на очите, но и на цялото лице. Решението, което дават козметолозите на :SQOOM е базирано на най-съвременните технологии. Синхронното въздействие на сонофореза (ултразвук)  и йонофореза осигуряват безболезнен и директен път към най-важните слоеве на кожата, където да бъдат доставени целево необходимите съставки за младостта и здравето ѝ.

 


 


Уникалната комбинация на хиалуронова киселина и концентрат от алое съчетават лифтинг въздействието с антиоксидатната защита. Така се гарантира бърз ефект и дълготрайност на резултата. „Сулфорафан” е съставката, която осигурява мощна защита срещу влиянието на замърсения градски въздух, цигарения дим, вредното излъчване на мониторите, изтощителното въздействие на изкуственото осветление и др. Зоната около очите бързо възвръща своята жизненост, изглаждат се бръчиците, подобрява се еластичността, изчезват отоците и умората. Гарантиран успех има приложението на минимум 10 процедури – по две на седмица. Усещането за релакс и отмора съпътстват изпълнението на цялата процедура. С това се постига прекрасен ефект и на емоционално възстановяване.

 Освен иновативен подход и гарантиран резултат, програмата :SQOOM ще ви срещне с най-прецизните козметици в България. Процедурата се извършва само в салони с утвърдено качество и висок професионализъм.

Текст: Дарина Златанова

Снимки: :SQOOM 

Вижте още:

Храна за кожата

Дали не сте обезводнени без да подозирате?

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Любимата ни пола солей, комбинирана с още по-любимата ни бяла риза.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ