Вечерните ритуали, които ще променят живота ви

x

Трудният момент с лягането навреме. Всички го изпитваме. Достатъчното време за почивка е едно от големите предизвикателства на съвременния ритъм. Но пък е напълно възможно нещата да се променят и да разпределите вечерните часове така че събуждането на следващата сутрин да е удоволствие, а не мъчение. Предлагаме ви няколко вечерни ритуала, които ще помогнат.


Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash


19:00-19:30
Приберете се и тренирайте

Бързо преобличане и вечерна тренировка докато още сте активни, ще изчисти съзнанието ви от събитията през деня, ще ви накара да се поизпотите и ще ви донесе удовлетворение за завършека му. Ако не сте от сутрешния тип трениращи, около 30 минути вечер са идеалното решение за вас. Още повече, че може да намерите своя тип активност в интернет. Дори не е необходимо да излизате от вкъщи. Може дори да откриете някое безплатно приложение с личен треньор, което да не ви дава да се отпускате.


Photo by Artem Beliaikin on Unsplash


19:30-20:00
Отмийте деня

Ако усещате, че не отделяте достатъчно време за себе си, използвате вземането на душ като релакс процедура, след натоварения ден. Добавете към изживяването душгел от иланг-иланг, тъй като ароматът му помага много за освобождаване от стреса. Отпуснете се под течащата вода, прочистете съзнанието си от всичко случило се през деня и освободете място за нови мисли и идеи. И ако искате да извлечете максимална полза, завършете със студен душ, който подобрява кръвообръщението, тонизира кожата и влияе благоприятно на цялостното състояние на организма.


Photo by rawpixel.com on Unsplash


20:20-21:00
Сгответе си вечеря и я изяжте на масата

Бързата вечеря на крачка от леглото не е най-добрият завършек на деня, нито най-здравословният. Ако отделите 30 минути, за да си приготвите сами лесно и леко ястие ще усетите ползите почти веднага. И не забравяйте, трябва да изградите този ритуал от край докрай. Приготвянето, сервирането, самото хранене – нищо не трябва да се пропуска. Това ще ви помогне да се отпуснете и да релаксирате, защото ще знаете, че правите още нещо за себе си.


Photo by Louwhatwear.com


21:00-22:00
Вашият час

Това е вашето време. Определете си този последен час преди да си легнете само за вас. Той е ваш и през него можете да правите всичко, което искате. Може да медитирате, да направите някоя успокояваща или разкрасяваща процедура, или просто да почетете хубава книга, която напълно да ви подготви за приятната почивка през нощта. Може да редувате всяко от тези занимания седем дни в седмицата и ще си лягате щастливи. Разполагате само с час, така че подбирайте внимателно какво ще ви направи блажени още преди да сте в леглото. Гасете осветлението в 22 часа. Този трик ще ви помогне за по-бързо и лесно заспиване.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash/Louwhatwear/Caroldoria

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сутрешно кафе със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени