Вечерните ритуали, които ще променят живота ви

x

Трудният момент с лягането навреме. Всички го изпитваме. Достатъчното време за почивка е едно от големите предизвикателства на съвременния ритъм. Но пък е напълно възможно нещата да се променят и да разпределите вечерните часове така че събуждането на следващата сутрин да е удоволствие, а не мъчение. Предлагаме ви няколко вечерни ритуала, които ще помогнат.


Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash


19:00-19:30
Приберете се и тренирайте

Бързо преобличане и вечерна тренировка докато още сте активни, ще изчисти съзнанието ви от събитията през деня, ще ви накара да се поизпотите и ще ви донесе удовлетворение за завършека му. Ако не сте от сутрешния тип трениращи, около 30 минути вечер са идеалното решение за вас. Още повече, че може да намерите своя тип активност в интернет. Дори не е необходимо да излизате от вкъщи. Може дори да откриете някое безплатно приложение с личен треньор, което да не ви дава да се отпускате.


Photo by Artem Beliaikin on Unsplash


19:30-20:00
Отмийте деня

Ако усещате, че не отделяте достатъчно време за себе си, използвате вземането на душ като релакс процедура, след натоварения ден. Добавете към изживяването душгел от иланг-иланг, тъй като ароматът му помага много за освобождаване от стреса. Отпуснете се под течащата вода, прочистете съзнанието си от всичко случило се през деня и освободете място за нови мисли и идеи. И ако искате да извлечете максимална полза, завършете със студен душ, който подобрява кръвообръщението, тонизира кожата и влияе благоприятно на цялостното състояние на организма.


Photo by rawpixel.com on Unsplash


20:20-21:00
Сгответе си вечеря и я изяжте на масата

Бързата вечеря на крачка от леглото не е най-добрият завършек на деня, нито най-здравословният. Ако отделите 30 минути, за да си приготвите сами лесно и леко ястие ще усетите ползите почти веднага. И не забравяйте, трябва да изградите този ритуал от край докрай. Приготвянето, сервирането, самото хранене – нищо не трябва да се пропуска. Това ще ви помогне да се отпуснете и да релаксирате, защото ще знаете, че правите още нещо за себе си.

21:00-22:00
Вашият час

Това е вашето време. Определете си този последен час преди да си легнете само за вас. Той е ваш и през него можете да правите всичко, което искате. Може да медитирате, да направите някоя успокояваща или разкрасяваща процедура, или просто да почетете хубава книга, която напълно да ви подготви за приятната почивка през нощта. Може да редувате всяко от тези занимания седем дни в седмицата и ще си лягате щастливи. Разполагате само с час, така че подбирайте внимателно какво ще ви направи блажени още преди да сте в леглото. Гасете осветлението в 22 часа. Този трик ще ви помогне за по-бързо и лесно заспиване.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ