Грижа за кожата? Ние открихме :SQOOM!

x

 


Потърсихте ли вече вашата подходяща процедура за грижа за кожата през това лято? Ние вече я открихме! В търсене на подходящи процедури, които знаем, че заслужаваме намерихме :SQOOM в Атама. Новооткритият специализиран салон в ATAMA WELLNESS CLUB SOFIA предлага първокласна професионална терапия и процедури с продуктите и технологията на марката.

Побързахме да я опитаме и да научим повече за нея. Козметиката с марката :SQOOM е от висок клас. Разработена е от утвърденият немски дерматолог – д-р Хелмут Крис, а високото качество на продуктите е гарантирано от производителя Schick Medical GmbH, Германия и www.sqoom.de.

Уникалната „синхронна технология“ (йонофореза + ултразвук) на :SQOOM активира клетъчните пространства в кожата.  По този начин тя гарантира ефективното и безболезнено проникване на хранителни вещества от специализираните гелове на марката. Уредът генерира повече от един милион меки вибрации на секунда.

 


 


Посредством терапиите със :SQOOM кожата интензивно се овлажнява благодарение на високо съдържание на Алое Вера (с извлечени алергени) и биохиалуронова киселина с ниско молекулно тегло. Антиоксидантите в геловете на :SQOOM – екстрактът от средиземноморското растение Dittrichia viscosa и сулфорафан помагат при елиминиране на свободните радикали, увреждащи клетките. Резултатът от този здравословен „коктейл“ е кожа предпазена от ултравиолетовото лъчение и от повечето токсични вещества (цигарен дим, промишлени отработени газове, ендотоксини, тежки метали и др.), и не на последно място предотвратяват увреждането на генома на ДНК.

Марката е изключително търсена и предпочитана, както в Европа, така и в Австралия, Азия и Южна Америка, а ние се присъединяваме към нейните почитатели и ще ви държим в течение за всички новости, които сме опитали!

Още полезна информация може да намерите тук!

Текст: Дарина Златанова

Снимки: :SQOOM

Вижте още:

Васил Фечко: Без скалпел и без игли бръчките могат да бъдат изгладени

Модерните методи за терапия и регенериране на кожата

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ