10 години Fashion Inside – другият моден полет

x

„Дрехите са като доброто ястие, добрия филм, добрата музика“.

Майкъл Корс

Една декада не е много, но не е и малко! Това е  десетилетие, в което твърдо устояваме философията, че модата е преди всичко начин на мислене, а визията е финалната права показваща добрия вкус. Всичко което можете да откриете на сайта е създадено с любов към красотата. От мислите със сутрешното кафе, през най-вдъхновяващите дестинации за пътешествие и опияняващи коктейли, до най-добрите колекции. Техните интерпретациите в стрийт стайла и изпитани рецепти за зашеметяваща персонална визия, подправена с няколко капки спиращ пулса аромат на парфюм.

„Винаги съм вярвал, че смисълът на модата е не просто да прави жените красиви, но и също така да им вдъхва увереност, да дава самочувствие“.

Ив Сен Лоран



Стремим се да ви даваме самочувствието с което да полетите волно като красиви пеперуди, които не само пърхат в стомаха, но и в мислите за да изберете своята, посока на полет в красивия свят на модата. Онзи, толкова динамичен и променлив и именно затова толкова вълнуващ. Искаме ефектът на пеперудата да се превърне във ваша втора същност, да летите смело, а след вас да остават куп омаяни сърца. Стремим се личната ви стилна окраска да се помни дълго и да бъде вдъхновение.

„За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш различен“ .

Коко Шанел

През тези години не всичко бе цветя и рози, имаше и се очакват пандемии, напуснаха ни няколко любими дизайнера, всеки от нас преживя своите лични предизвикателства. Но се надяваме усмивката и позитивността, която притежаваме, ние екипът да сме предали и на вас, нашите привърженици. Знаете, животът е низ от предизвикателства и радости. Нека да преминаваме през всеки момент, какъвто и да е той, с позитивизъм и ярка палитра от усмивки. Нека да ни съпътстват блясъка на бижута и упората на правилните аксесоари. Нека всички да бъдем екзотичен вид модни пеперуди, които пърхат и то уверено, по свой собствен и незабравим начин. Благодарим Ви, че летите с нас в света на съблазнителните бягства наречени мода.

„Модата трябва да бъде приемана като форма на бягство, а не като форма на затвор“.

Алекзандър МакКуин

Заповядйте утре, 16 ноември в клуб Carrusel, да отпразнуваме заедно нашия моден полет.

Присъединете се към събитието ТУК

От екипа на Fashion Inside        

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени