10 години Fashion Inside – другият моден полет

x

„Дрехите са като доброто ястие, добрия филм, добрата музика“.

Майкъл Корс

Една декада не е много, но не е и малко! Това е  десетилетие, в което твърдо устояваме философията, че модата е преди всичко начин на мислене, а визията е финалната права показваща добрия вкус. Всичко което можете да откриете на сайта е създадено с любов към красотата. От мислите със сутрешното кафе, през най-вдъхновяващите дестинации за пътешествие и опияняващи коктейли, до най-добрите колекции. Техните интерпретациите в стрийт стайла и изпитани рецепти за зашеметяваща персонална визия, подправена с няколко капки спиращ пулса аромат на парфюм.

„Винаги съм вярвал, че смисълът на модата е не просто да прави жените красиви, но и също така да им вдъхва увереност, да дава самочувствие“.

Ив Сен ЛоранСтремим се да ви даваме самочувствието с което да полетите волно като красиви пеперуди, които не само пърхат в стомаха, но и в мислите за да изберете своята, посока на полет в красивия свят на модата. Онзи, толкова динамичен и променлив и именно затова толкова вълнуващ. Искаме ефектът на пеперудата да се превърне във ваша втора същност, да летите смело, а след вас да остават куп омаяни сърца. Стремим се личната ви стилна окраска да се помни дълго и да бъде вдъхновение.

„За да бъдеш незаменим, трябва да бъдеш различен“ .

Коко Шанел

През тези години не всичко бе цветя и рози, имаше и се очакват пандемии, напуснаха ни няколко любими дизайнера, всеки от нас преживя своите лични предизвикателства. Но се надяваме усмивката и позитивността, която притежаваме, ние екипът да сме предали и на вас, нашите привърженици. Знаете, животът е низ от предизвикателства и радости. Нека да преминаваме през всеки момент, какъвто и да е той, с позитивизъм и ярка палитра от усмивки. Нека да ни съпътстват блясъка на бижута и упората на правилните аксесоари. Нека всички да бъдем екзотичен вид модни пеперуди, които пърхат и то уверено, по свой собствен и незабравим начин. Благодарим Ви, че летите с нас в света на съблазнителните бягства наречени мода.

„Модата трябва да бъде приемана като форма на бягство, а не като форма на затвор“.

Алекзандър МакКуин

Заповядйте утре, 16 ноември в клуб Carrusel, да отпразнуваме заедно нашия моден полет.

Присъединете се към събитието ТУК

От екипа на Fashion Inside        

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени